top of page

Vrijetijdstrends volgen elkaar razendsnel op. Sinds de corona-crisis zijn er volop nieuwe vrijetijdsontwikkelingen. In plaats van  het boeken van uitjes in Nederland, ontdekte je de mooiste natuurgebieden in Nederland. Veel Nederlanders ervaarden het gevoel van 'alles loslaten' op de mooiste plekken in Nederland. Deze vrijetijdstrend kan best een blijvertje zijn. 

 

  Wat is hot en wat staat ons nog te wachten! Check het op de pagina vrijetijdstrends.

Tijdens je vakantie leg je (vaak onbewust) een vergrootglas op de diverse elementen in je leven. Het is de tijd voor bezinning en vernieuwing. Overslaan is dus zeker niet slim. Waar ga jij op vakantie in Nederland? Ga jij voor bijzonder overnachten of een luxe vakantiehuis in Nederland?

Beleving op mooie plekken in Nederland.

Tijdens vrijetijdsbeleving ben je ineens gefocust op hele andere dingen. Als vanzelf ervaar je het gevoel van alles loslaten. Er volgt ruimte voor fijne, sterke gevoelens en emoties. Er ontstaat happines. Positieve nieuwe energie opdoen. Echte vrije tijd is een feestje!

Wist je dat wanneer je bepaalde (voor)kennis hebt over mooie plekken in Nederland waar je naar toe gaat je het bezoek intenser gaat beleven?

 

Op de pagina vrije tijd invullen ontdek je alles over vrije tijd en de leukste belevenissen!

Volg je mij al op de socials?

ABOUT    CONTACT          

@2022 | THEWOWEFFECT.NL, ALL RIGHTS RESERVED

Facebook_TWE.png
Instagram_TWE.png
Pinterest_TWE.png
The_wow_effect_logo_3.png
bottom of page