top of page

Ben jij ook zo toe aan; op vakantie in eigen land?

Wikken en wegen, steeds maar weer. Om gek van te worden in je hoofd. De vakantie ideeën gingen als nooit tevoren heen en weer in deze Nederlandse zomer.


Uiteindelijk gaan veel Nederlanders dit jaar op vakantie in eigen land. Als je geluk hebt op een sprookjesachtige plek in Nederland. Heb jij bewust gekozen voor actuele reistrends in Nederland?

Op mooie plekken in Nederland ben je vaak wel gezellig omringd door andere Nederlanders. Het bezoek van de buitenlandse toeristen aan ons mooie kikkerlandje loopt niet zo heel goed. Hierdoor is er wel genoeg mogelijkheid om zelf optimaal te genieten van lokale streken en streekproducten.


Wat ik tegenwoordig steeds meer om mij heen hoor is, ik heb niet kunnen genieten van de start van mijn vakantie. Samen van het leven genieten, juist vanaf de vakantiestart is zo heerlijk.


In dit blog lees je 5 voorbereidende tips om alles uit de start van je vakantie te halen.


Bouw je werk en verplichtingen bewust af richting je vakantie. Anders race je zo over de start van je vakantie heen. Bewust genieten van de start van je vakantie brengt meer rust. Op tijd afremmen dus ;-)

En wanneer je minder plant, heb je meer tijd om te genieten van de voorpret!Plan in de periode voor je vakantie bewust enkele rustmomenten in. Maak tijd voor reflectie. Wat is er de laatste tijd allemaal gebeurd? Je gaat straks op vakantie in eigen land even bewust alles loslaten. Om optimaal te kunnen genieten is het fijn om vooraf al wel even bij alle emoties en bijzondere ervaringen van de afgelopen tijd stil te hebben gestaan. Wanneer je je emoties en bijzonder momenten nog even bewust aandacht geeft voor je op vakantie gaat, voel je je op vakantie losser en relaxter.


Wil je iemand nog een hart onder de riem steken voor jijzelf alles bewust gaat

loslaten? Stuur tijdig voor het op vakantie in eigen land gaan nog een brievenbuscadeautje als opkikker. Reken maar dat je een boost positieve vibes retour krijgt. Een fijn gevoel van verbinding.


Het is heel logisch maar gebeurt te weinig, communiceer helder en regel je autoreply goed. Geef duidelijk aan dat je niet bereikbaar bent vanwege vakantie. Alles loslaten en de prikkels minimaliseren is belangrijk voor je mood. Ja, ook jij bent misbaar bij je verplichtingen.Jaaa, deze gekke coronatijd heeft invloed. Het maakt ons als mens niet altijd vanzelf stabieler. Toch zijn er altijd lichtpuntjes. Wat heeft deze periode je wel geleerd en gebracht? Waar ben je dankbaar voor? Wees je bewust van de positieve lichtpuntjes. Hiermee geef je jezelf onbewust een positieve boost.


Let's share the positieve vibes. Ik geniet tegenwoordig heel erg van rustige plekken in Nederland. Mooie plekken in Nederland ontdekken die ook nog eens relatief rustig zijn. Heerlijk! Dit is wat mij betreft blijvend.


Reminder, wat je nu al doet, verandert je toekomst. In dit geval, hoe jij nu je vakantievoorbereidingen doet, heeft invloed op de beleving van de start van je vakantie in eigen land.


Fijne zomer dames, geniet er van! En vergeet niet om jezelf te trakteren:-).Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page