top of page

Bezienswaardigheden Nederland: Rijksmuseum Amsterdam

Misschien wel het meest bekende museum van Amsterdam: het Rijksmuseum. Het Rijksmuseum behoort toch wel tot de uitjes in Nederland die je 1x in je leven bezocht wilt hebben. Een bekende klassieker wat betreft de uitjes in Nederland. Altijd zeer geliefd onder internationale toeristen. Maar nu is het moment daar dat iedereen steeds meer geniet van de uitjes in eigen land...


Een stukje educatie in combinatie met een Hollandse klassieker! Samen van het leven genieten en ondertussen werken aan je persoonlijk goal; een leven lang ontwikkelen. Klinkt goed toch?


Hier krijg ik de happy vibes van! Wanneer je je vooraf al hebt ''voorbereid'', is de beleving tijdens het echte bezoek intenser. Het Rijksmuseum Amsterdam biedt op haar website hele fijne voorbereidingen aan. Inspiratie opdoen, beleving en voor nu in deze gekke tijd heel fijn, gewoon even ''dingen om te doen thuis''.

Geniet vanuit je eigen huis van de stories van het Rijksmuseum.

Heerlijk luisteren, jezelf verwonderen of gewoon rustig rondkijken. Ook fijn om te ontdekken of je er wel of niet in het echt heen wilt;-). De stories als sfeerproever ondersteunen je ook in het maken van een weloverwogen keuze. Ik ben zelf groot voorstander van het kiezen van die vrijetijdsactiviteiten waar je op dit moment echt blij van wordt. Soms heb je gewoon een buitenbeleving fase. De musea fase komt dan later weer. Volg je hart en kies die er op uit activiteiten waar jij op dat moment heeft meeste behoefte aan hebt.


De museumbeleving vanuit huis. En wanneer het dan later goed voelt om het museum in het echt te bezoeken, kun je via de link hieronder je Rijksmuseum Amsterdam kaartjes kopen.Zoals het nu lijkt, komt er in de nabije toekomst een leuke combiticket Rijksmuseum aan. Je kunt er dan voor kiezen om het Rijksmuseum te bezoeken in combinatie met een geboekte (kleine groep) rondleiding. Of ga voor een grachtenrondvaart in Amsterdam. Alles hangt natuurlijk af van die gekke ontwikkelingen waar we tegenwoordig mee te maken hebben. Ik volg de ontwikkelingen op nauwe voet en houd jullie uiteraard op de hoogte.


Heb jij een favoriete er op uit Amsterdam tip? Deel hem gerust in de reacties! Let's spread the happy vibes en de leukste mogelijkheden in ons mooie Nederland!
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page