top of page

Bijzonder bier bestellen

Bijgewerkt op: 18 feb. 2022

Dit moet je weten! Bier drinken is gewoon een antieke vorm van vrijetijdsbesteding. Really? Yes! De geschiedenis van bier en vrijetijdsbesteding is een mooie! Met deze antieke vrijetijdsactiviteit ben je dus best wel hip! Helemaal hip zijn? Ga dan voor alcoholvrij bier. >>Helemaal 2021!Rond 1830 maakte de wereld kennis met vrijetijdsbesteding. Onze toffe voorgangers werkten heel hard in hele andere omstandigheden. Zij werkten veelal in warme, drukke, stinkende fabrieken. Zonder deo. En in minder comfortabele kleding dan jij nu draagt!

Op den duur waren er heerlijk nieuwe ontwikkelingen waardoor de hardwerkende arbeider recht kreeg op 'een aantal uur vrij' per dag. En de baas ? De grote baas had geen enkele inspraak op deze vrije uren! En waar kozen onze voorgangers vanaf 1830 voor? Inderdaad! Velen kozen tijdens deze eerste unieke momenten van vrijetijdsbesteding voor 'bier drinken'.

De vrijetijdsactiviteit 'bier drinken' was destijds erg populair! In Engeland bestond zelfs de 'Beer House Act'. Hiermee kreeg iedereen de mogelijkheid om heel gemakkelijk zijn eigen bierhuis te openen. Je kunt je vast wel voorstellen dat velen hier gebruik van maakten. Bier was overal verkrijgbaar.


Vrijetijdsbesteding en Nederlanders is voortdurend aan verandering onderhevig. Denk ook aan het toebrengen van >>The Wow Effect tijdens je vrije tijd;-)

Anno 2021 is Alcoholvrij bier HOT. De laatste jaren groeit de verkoop van alcoholvrij bier enorm. Wij allen kopen ze en yes! Daardoor groeit het aanbod en neemt de kwaliteit toe. Voor iedereen en win-win situatie.


Bijzonder bier = bijzonder cadeau. Bijzondere brouwer = bijzonder cadeau. >>Bekijk hier via Craft Only bijzondere biertjes van unieke en bijzondere brouwers. Hiermee steun je diverse lokale en unieke brouwerijen. Geef ook eens een duwtje in de rug, ervaar de positieve vibes en bestel vele toffe bijzondere biercadeaus hier via >>Craft Only.


In 2020 was >>dit bijzondere cadeau helemaal uitverkocht dus wil jij zeker zijn van het perfecte bijzonder bier cadeau voor een ander of voor jezelf?


Nu, begin 2022 is hij nog steeds verkrijgbaar. Wel als extra aantrekkelijke aanbieding. Met 24 unieke en ambachtelijke speciaal bieren de leukste adventskalender om te geven en om te krijgen! De bierspecialisten van Craft Only hebben de pareltjes van de mooiste Nederlandse ambachtelijke brouwerijen geselecteerd.


Wat kun je dus verwachten van de >>Bier Adventskalender van CraftOnly.nl?

- 24 unieke ambachtelijke bieren, iedere dag een verrassing

- Meer dan 20 verschillende bierstijlen, voor ieder wat wils!

- Bieren van de beste Nederlandse craft brouwerijen

- Scan de QR-code en kom alles te weten over je bier en de brouwer

- Verantwoord genieten: lokale brouwers en korte ketens

- Een unieke cadeauverpakking

- Dus het perfecte bijzondere cadeau om te geven, aan een ander of aan jezelf :)

- Als cadeautje versturen? Voeg een gratis persoonlijke boodschap toe
De thuisbeleving via Craft Only. Tijdens de koude, herfstige en winterse maanden je vrije tijd invullen in eigen huis? Nodig vrienden en familie uit om samen een bierproeverij thuis te doen. >>Bekijk hier deze thuisbeleving tip!


Oké, voor deze bijzondere overnachting moet je wel naar ons buurland Duitsland. Maar; dan heb je wel de perfecte bijzondere overnachting voor de echte bierfan. Een tof bijzonder cadeau!

In Duitsland vind je het >>vier sterren BierKulturhotel Schwanen. Het hotel heeft een eigen bierbrouwerij die stamt uit het jaar 1697. Overnachten is zelf mogelijk in een ''bierkrattenkamer''. Overnachten met de bierbeleving; >>bekijk het hier.


In het Groningse Veendam heb je >>het Brouwhotel Parkzicht. Dineren in de brouwerij en genieten van alles van de brouwerij.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page