top of page

Bijzonder overnachten bij Jan Klaassen Dromenland

Bijgewerkt op: 28 feb. 2022

Bijzonder overnachten en supergeschikt als gezinsvakantie Nederland! Met het hele gezin is het heerlijk dromen op de ´´camping´´ bij Jan Klaassen Dromenland. Nu typ ik camping en ja, er is ook een stukje camping. Maar wat ik eigenlijk bedoel zijn die toffe bijzondere accommodaties die op de camping staan. Ze zijn speciaal, net als de sfeer op deze kleinschalige familiecamping. En zo fijn, er is keuze.

Het is alweer even geleden dat ik zei, doe mij maar een beleving cadeau. Een beleving voor ons hele gezin. Een beleving waar we allemaal blij van worden! Family meets the happy vibes..


Een plattelandsweg over, door een hek van oude 🚴‍♀️roestbakken🚴‍♀️ die ze in alle kleuren van de 🌈regenboog🌈 hebben gemaakt en daar sta je dan. ..Je komt terecht op een ruim opzette, kleinschalige camping met allerlei belevingshoeken. En altijd eerst met het gezin even acclimatiseren met een welkomstdrankje. Ben jij het type stoere brandweer, de wilde indiaan of de te schattige prinses? Ik koos voor de prinsessen yurt. Verkleedkleding hebben ze er ook bij. Helaas geen roze prinsessenjurk in mijn maat.

Dromen deed ik er heerlijk. De bedden waren zacht en dik. Het houten frame van de yurt is goed geïsoleerd waardoor het er aardig koel bleef. Ze zeggen dat de temperatuur er daardoor in herfst ook nog steeds aangenaam is. Wij waren er enkele zeer warme

zomernachten. Het zou maar zo kunnen, de yurt wordt tegenwoordig natuurlijk ook ingezet als alternatieve woonruimte.


Wat heel fijn is aan het ´´campingconcept´´ van Jan Klaassen, is dat er bij het bijzonder overnachten ook gebruik van het ontbijtbuffet is inbegrepen. Je hebt het buitenleven, de campingsfeer, een originele accommodatie en in de ochtend wandel je heerlijk relaxed met je gezin naar het ontbijt. Toen wij er sliepen, kregen we zelf pannenkoeken bij het ontbijt.


In de avond wordt er regelmatig een vuurtje gemaakt die met door de kinderen met de brandblusser gedoofd mag worden. Wat een toffe beleving!


Op zo´n 150 meter van de camping ligt speelpark Het land van Jan Klaassen. Een VIP toegangskaart en tijdens je verblijf zo vaak als je wilt er in en uit gaan. Ideaal met kinderen. Een stuk buitenpretpark, een overdekt binnenspeelpark en een speciaal poppentheater. Het is het grootste poppentheater van Nederland en hier ontmoet je natuurlijk Jan Klaassen en Katrijn!


En wanneer je het hek van de 🚴‍♀️roestbakken🚴‍♀️ weer doorgaat, is er zo veel keuze

op loopafstand. Je kunt wandelen langs de weilanden en boerderijen, het waterrijke en groene recreatiegebied Stroombroek in of naar het stoere outdoorcentrum Markant. Het is vlak om de hoek. Verveling is niet nodig.


En heb je tijdens je campingverblijf even zin in een heel ander uitje? Denk dan eens aan de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Ook Nijmegen ligt in Gelderland.


Waar kies jij voor? Bijzonder overnachten brandweer, bijzonder overnachten vliegtuig, bijzonder overnachten piratenboot, bijzonder overnachten boomhut, bijzonder overnachten vrolijke pipowagen of ga jij net als ik voor de prinsessentent?


Jan Klaassen Dromenland een WONDERLAND.


Ps. Ben jij meer het type om met het gezin naar een vakantiepark te gaan in plaats van de camping? Linda van Reisliefde maakte een handig overzicht, bekijk vakantiepark kinderen.Heerlijk creatief tot rust komen met dromenland!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page