top of page

Bijzonder overnachten in Huisduinen

Bijgewerkt op: 10 jan. 2022

Huisduinen is een schattig dorpje aan de kust in de kop van Noord Holland. Op het strand van Huisduinen vind je paal 0. Paal 0 markeert het startpunt van de Nederlandse Waddenzee! Een must visit punt voor je vrijetijdswishlist.


Vanaf september 2021 is Huisduinen regelmatig in de media vanwege het mogelijke gevaar bij De Lange Jaap. De Lange Jaap is een monument en is de prachtige rode gietijzeren vuurtoren van Huisduinen. De directe omgeving is inmiddels afgezet en diverse partijen zijn met Rijkswaterstaat in gesprek over het mogelijk herstel van de scheuren in de gietijzeren vuurtoren.

bijzonder overnachten aan zee huisduinen

Wat mij meteen opviel bij mijn eerste wandeling door het kustdorp Huisduinen waren 2 bijzondere plekken voor het bijzonder overnachten aan zee. Ontdek het slapen in Huisduinen!Voor het indrukwekkende fort Kijkduin, kun je overnachten in het fortwachtershuisje.Stel je voor, het museum gaat dicht, de poort sluit en je hebt het hele magische uitkijkpunt voor jezelf.


De duinen, de zee, de kop van Noord Holland en in de verte zie je het eiland Texel. Je ruikt de zilte zeelucht, Hier ga je gegarandeerd lekker fris slapen.


Vergeet niet; de herinnering die je later wilt hebben, moet je nu maken.


Zie je de fortmuur met kijkgaten? Door de kijkgaten bewonder je de zee.Heb jij nou helemaal niets met forten en wil je toch bijzonder overnachten aan zee in het schattige kustdorp Huisduinen?


Boek dan de Kustwachttoren van het dorp Huisduinen! Direct aan de zee kun je overnachten in dit luxe appartement. Alle originele details zijn behouden.


Je voelt je de waker van de zee wanneer je op je balkon geniet van het panoramische uitzicht. En met een beetje geluk, zie je met je verrekijker de zeehonden ☀️zonnen☀️ op de zandbanken.


Het gaat hier om een ruim appartement, gelegen op enkele etages van de Kustwachtoren. In de verte heb je zicht op icoon De Lange Jaap! >>Bekijk hier direct het bijzondere vakantiehuis in de Kustwachttoren.

De echt leuke vakantieplekken Nederland zitten vaak ruim van te voren volgeboekt. Zo ook de Kustwachttoren in Huisduinen. Boek dus tijdig van tevoren om deze unieke overnachting in Huisduinen te ervaren.


Zie jij een bijzondere overnachting aan zee in het schattige kustdorp Huisduinen ook wel zitten?


Huisduinen is fijn te combineren met een bezoek aan >> Willemsoord Den Helder. Een prachtig nautisch, historisch stukje vol monumenten en toffe adresjes nabij het centrum van Den Helder. Kom jij via De Afsluitdijk naar Noord-Holland? Check dan vooral even de >>toffe belevingen die nu spelen bij De Afsluitdijk.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page