Getipt: Ontdek de snackbar als bijzonder uitje

Bijgewerkt op: jan 8Wanneer er een tijd geen buiten de deur beleving mogelijk is, waardeer je daarna alles des te meer. Ook komen steeds meer mensen erachter dat ze helemaal niet zo veel specials in hun leven nodig hebben.


En weet je, soms kom je er na een bepaalde periode ineens achter dat iets wat ''gewoontjes'' lijkt, eigenlijk best een bijzondere beleving is. Zo is het wat mijn betreft ook met de snackbar. Ook deze veranderd steeds meer van normaal naar speciaal. Bewustzijn, verandering en special vibes. Verdiep je eens in de wereld van de wonderlijke frietjes!


De automatiek in de snackbar

Meestal loop je er gewoon snel voorbij. De automatiek is voor ons Nederlanders gewoontjes. Voor de toeristen die ons koude kikkerlandje bezoeken is dit

een echt traditioneel Dutch momentje!

In andere Europese landen is hij langzaam aan uit het straatbeeld aan het verdwijnen. Maar in ons fijne koude kikkerlandje is hij blijvend. Kennelijk zijn er genoeg Nederlanders die er blijvend gebruik van maken;-). De snackmuur in Nederland. Voor velen een typisch Dutch momentje! Dat je het even weet!


Bijzondere snackbars Nederland

Voor de toeristen is de automatiek dan wel een echt feestje, voor ons Nederlanders is dit niet een standaard perfect Insta plaatje. Wanneer wij drukke dames al eens zwichten voor een gefrituurde snack, dan wel graag een bijzondere snackbeleving! Heb jij een bijzondere snackbarbeleving tip? Drop je hem dan hieronder bij de reacties? Laten we samen de leukste adresjes in het land verzamelen!


Snackbars Groningen

Ga jij voor het eerst in Groningen naar de snackbar? Dan bestel je hopelijk een echte Groningse eierbal. De 'aaierbal' Een gekookt ei, omhuld met ragout en een krokant jasje. Een typisch Gronings streek product. Ik ben nog op zoek naar de allerbeste plek voor een Groningse


eierbal. Heb jij de gouden eierbal tip? Let's share the happy snack vibes. Laat je dan een reactie achter? Ik ben zo benieuwd!


Sommige plekken zijn geen instawaardig plaatje maar soms gaat het gewoon om de smaakbeleving. Ik ben >>opgegroeid in Groningen stad, in een wijk waar je huisgemaakte en originele kroketten scoort. Het assortiment wisselt wel eens iets bij >>Koning maar wat dacht je van een tropische rendang kroket? De Groninger mosterdkroket of de Groninger metworst kroket? De traditionele Groningse eierbal is er ook handgemaakt. Voor de echte Groningse frituur beleving kom je naar Koning.


Snackbars Gelderland

Hier moet je zijn voor een frietje met het gezin! Met terras en kleine speeltuin voor de kinderen. In Gelderland vind je de beste snackbar van Nederland 2021. Nederland heeft gestemd. En waar dit precies is? Het betreft >>Snackbar 't Speuldje in Ermelo.


Snackbars Noord-Holland

Ze hebben eerder een aantal awards gewonnen en hun friet is in sommige delen van Nederland zelfs verkrijgbaar via de Albert Heijn webshop. Voor de (na-)beleving thuis! Over wie dit gaat? >>Friethoes Haarlem. Ook is deze friet verkrijgbaar op sommige festivals als Mysteryland. Achtergrond en leuke weetjes lees je op de website van Frieshoes Haarlem.


Snackbars Brabant

Op zoek naar een stijlvolle snackbar? Dan ga je naar Breda. In Breda vind je Frietpanters. Een snackbar met smaak! Ze omschrijven zichzelf als ''een bijzondere beleving voor normale prijzen''. Bekijk de looks op hun site en je kunt je er vast wel iets bij voorstellen! Stijlvol zwart, zebra, jungle en toffe verlichting. Ik ken geen andere snackbar die deze originele snackbar stijl kan evenaren. Jij wel?

Wat ik hier trouwens heel tof bedacht vindt, is de (web)shop om de beleving voor altijd te onthouden! Echte fans worden hier als vanzelf >>ambassadeurs.


Tips voor de snackbar als beleving

Heb jij een originele 'snackbar beleving' tip in ons mooie Nederland? Laat gerust een reactie achter. Op die manier is het mogelijk om met elkaar de lijst steeds verder uit te breiden. Let's share the happy snack vibes! Ps, wil je dit lijstje bewaren voor later? Easy! Pin de afbeelding dan op je eigen Pinterest bord. Wellicht handig voor een latere gezinsvakantie Nederland;-).


Bewaar dan heel eenvoudig de afbeelding uit dit blog op je eigen Pinterest bord.


35 keer bekeken3 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven