top of page

Online beleving met een groep: 5 tips voor genieten van het leven

Bijgewerkt op: 19 dec. 2021


Vier de winter met elkaar online! Blijf zelf positieve vibes creëren voor jezelf en je naasten om te genieten van het leven. Steek iemand een hart onder de riem met een >>bijzonder cadeau of organiseer een online thuisbeleving voor een groep. Kom online samen met je familie, vrienden, collega's of andere bijzondere groep.


Gelukkige mensen om je heen, een gelukkiger leven. Hoe deel jij de happy vibes uit?


In dit blog vind je vijf inspiratie tips voor online beleving met een groep. Dingen om te doen thuis hoeven niet altijd 'alleen' te gebeuren.


In deze gekke, winterse maanden, stappen we weer meer over op dingen om te doen thuis. Wil jij voor je vrienden, familie, collega's of een andere groep een online borrelbeleving organiseren? Woont iedereen verspreid en wil je op bezorgkosten besparen? Ga dan voor een >>brievenbus borrelhapjes pakket hartig of >>brievenbus borrelhapjes pakket zoet. Smaken verschillen immers;-)

Een >>borrelbeleving met zoveel mogelijk duurzame en lokale producten. Ons mooie Nederland kent ook vele verborgen schatten op het gebied van streekproducten. Hoe fijn is het om een paar bijzondere lokale ondernemers te steunen door middel van het bestellen van een bijzonder samengesteld borrelpakket.


'Onder normale omstandigheden' heb je vaak veel meer feestjes. Nu iedereen toch wat meer behoudend is in het plannen van een gezellig samenzijn, is het goed om zelf met alternatieven te komen. Online lootjes trekken en elkaar een >>bijzonder brievenbus cadeau sturen is altijd top! Er is altijd wel een feestreden te bedenen! Wat dacht je van

Laten we het nieuwe jaar vol gezelligheid beginnen.

Hoe maak je de beleving net wat specialer? Laat bij alle deelnemers een speciale >>bakset bezorgen. Koppel hier een leuk idee aan. Tegelijk voor de camera bakken. Wie is het snelste klaar en de beste bakgenie? Wie bakt er het meeste of het mooiste? Welke creatieve draai geef jij aan je baksel?


Hoe oud je ook bent, wat mij betreft blijft een gingerbread huis garant staan voor happy vibes. Maak hem vrolijk en lekker over de top. Een perfect winter cadeau en ook supertof om er een online beleving om heen te bouwen. Tegelijk versieren van het gingerbread huis of elkaar na een uur verrassen met ieders creatie. >>Bekijk hier hoe dit geweldige gingerbread huis er uitziet en bestel gelijk je eigen versier set gingerbread.


Een online samenzijn aanvullen met een bijzondere online game? >>check dan of de online escape beleving 'The final escape' voor minimaal 15 personen, iets voor jullie groep is. Een voorproefje van de sfeer ervaar je in de online trailer.


Zijn jullie met minimaal 25 personen? Hoe bijzonder is het wanneer je de online borrelbeleving aanvult met een >>interactieve online magic show ‘Magic In Business!’ Denk aan mind trick en bijzondere illusies. Ik voel de energieke vibes al bij het bekijken van de online trailer!


Heb jij aanvullende tips voor online borrelbelevingen of online groepsbelevingen? Deel ze dan hieronder bij de reacties. Let's share the happy vibes!Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page