top of page

Event Manager Groningen - Het Hogeland

Bijgewerkt op: 26 mei 2022

Jolanda is Event Manager Groningen in de noordelijke gemeente Het Hogeland.

Een echte organisator en regelaar.

Sinds mijn afstuderen aan Leisure Management in 2004 zit het organiseren in mijn hart. En dan het liefst zo bijzonder mogelijk.


Ik organiseer een bijzonder samenzijn voor jouw bedrijf zodat jij intern en extern blijft binden en boeien. Mijn focus ligt op events en uitjes. Ik ben persoonlijk betrokken, enthousiast en we bespreken samen altijd eerst het doel van het samenzijn.


Ik geloof erin dat elk uniek samenzijn een eigen beleving nodig heeft.

Het is altijd druk op de zaak. Nieuw en goed personeel is tegenwoordig nauwelijks te vinden. Het organiseren van juist die belangrijke zaken die de banden versterken en vasthouden moet je er 'ook nog even naast doen'.

Ga jij dit jaar alweer voor een standaard en haastig georganiseerd samenzijn? Of durf jij los te laten en kies jij voor een samenzijn met The Wow Effect?


Het is een feit dat men tegenwoordig meer blijft thuis werken en meer op afstand doet. Dit is soms gewoon lekker praktisch maar hierdoor voelt men zicht minder diep verbonden met het bedrijf en met elkaar.


Laat één keer per half jaar een speciaal samenzijn organiseren op het meest uitgestrekte en rustgevende stuk Gronings gebied 'van net boven Groningen stad tot aan het Groningse wad'.


Switch van normaal naar speciale momenten die nog vele jaren bijblijven. Laat alles volledig organiseren en ervaar meer saamhorigheid, vooruitgang en echte verbindingen die diep in het hart zitten. Zorg dat je die kostbare gezamenlijke tijd écht goed geregeld hebt en ga voor exclusief maatwerk. Ieder gezelschap is immers uniek. Standaard past niet bij ieders format.


Een feest om mee te werken.

Vrijblijvend kennismaken?

Kommentare


bottom of page