top of page

Het Hogeland

Bijgewerkt op: 31 mei 2023

Heb jij al wel eens gehoord van het Groningse Hogeland?

Het Groningse Hogeland is geen massa-bestemming. En wie dan wel besluit om een dagje weg Groningen Het Hogeland te plannen, die is online vaak eerst een tijd op zoek om te bekijken;

Wat gaan wij er doen wat ook precies bij onze groep past?

Het Hogeland ligt in Noord Groningen. Noord Groningen klinkt voor velen als ''enorm ver weg''. Maar dit is lang niet altijd het geval, Want wist jij dat de Groningse gemeente Het Hogeland al een paar kilometer boven Groningen stad begint?


Kenmerkend voor het Groningse Hogeland is die typisch Groningse rust en ruimte. Een gebied wat zich perfect leent om te ontladen en weer opnieuw op te laden.


Verlaat de bekende gebaande paden van Groningen stad en breng met elkaar één of meerdere dagen door in één van de grootste plattelandsgemeentes van Nederland.


Die heerlijk Groningse vergezichten die je hier volop tegenkomt bieden volop nieuwe inspiratie.


Het Hogeland bestaat sinds 2019 als Groningse gemeente. Gemeente Het Hogeland is ontstaan uit een fusie tussen Bedum, De Marne, Eemsmond en Winsum. Het is een enorm gebied waar veel te ontdekken valt. Het Hogeland begint dan ook net boven Groningen stad (Harssensbosch / Adorp) en loopt door tot aan het Groningse wad. Onder Het Hogeland vallen 45 plaatsen.


Het heerlijk uitgestrekte Hogeland telt een aantal bijzondere eropuit plekken die steeds meer Noorderlingen aantrekken voor een heerlijk oplaadmoment. Geliefde plekken voor een kort bijzonder uitje Noord-Nederland zijn bijvoorbeeld de kleinste zeehaven van Nederland bij Noordpolderzijl, de meest noordelijke punt Nederland, het mooiste dorp van Nederland en de grootste wierde van ons land in Warffum.


De verborgen parels van Het Hogeland. Gezien de uitgestrektheid van het gebied, moet je ze maar net even weten te vinden. Goed zoeken kost vaak best wat tijd. En tijd over; die heb je vaak niet. De zoektocht wordt vaak al weer snel opgegeven. Maar neem jij genoegen met het eerste de beste gevonden groepsuitje Groningen Het Hogeland? Past dit wel écht bij wat jullie werkelijk zoeken?

Hoe zorg jij voor de best passende locatie op het Groningse Hogeland?


Van net boven Groningen stad tot aan het Groningse wad.

Het zijn vele kilometers Groninger land. De noorderlingen uit dit bijzondere gebied zijn al decennia lang een ondernemend volk. Opbouwen, vernieuwen en verrassen. Maar dit schreeuwen we hier niet van de daken. Doe maar gewoon, we vinden het hier veelal allemaal juist heel gewoon wat we doen.

En juist omdat we de mogelijkheden hier niet van de daken schreeuwen; kan het fijn zijn als een lokale organisator en coördinator je bijstaat in het organiseren, coördineren en regelen van dat wat bijzonder, interessant, nuttig en misschien wel heel noodzakelijk is!


Ontladen en opladen in Noord-Nederland

Opladen in Noord Nederland. Het Groningse Hogeland is hiervoor de perfecte Groningse locatie. Met het team of ander groepsverband. Je hoofd maak je hier écht even leeg en je ontdekt tegelijkertijd een verrassend stuk Noord-Nederland.


Je weet het zelf ook wel. Het kost veel tijd om de juiste mooie plekken en verborgen parels te vinden. Denk hiervoor bijvoorbeeld eens even terug aan die laatste privé vakantie van je.


Voor een heerlijk groepsavontuur buiten jullie vaste omgeving, de dagelijkse patronen doorbreken is het mogelijk om The Wow Effect Coördinator Groningen Het Hogeland te vragen.


Vraag een local voor een tiptop organisatie én de fijnste plekken. De agenda is tegenwoordig bij iedereen immers al vol genoeg.

Wat durf jij los te laten en uit te besteden?
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page