top of page

Het ontstaan van The Wow Effect

Bijgewerkt op: 20 jul. 2021


Ineens was hij daar. BAM. Een volledige lockdown. Geen sociaal leven meer. Niet meer naar kantoor. Geen vrijetijdsbeleving. Geen enkel leuk uitje meer?

Het gevoel dat corona je op straat zo kon bespringen. Angst, beklemming, opgesloten. Dat kon toch niet de bedoeling zijn?


Voor corona vond ik vrijetijdsbeleving vanzelfsprekend en vele andere vrouwen met mij. Jaren eerder had ik zelfs bewust gekozen voor de opleiding Leisure Management (vrijetijdsmanagement) in Leeuwarden. In mijn jongere jaren immers al dol op bijzonder uitjes en te gek op vakantie gaan. Meer leren over toerisme, recreatie, evenementen en de hotelwereld? Yes please! Vier jaren vol beleving en avonturen in Friesland volgden.


Fast forward. BAM. Het overviel ons allemaal. Die alles overheersende volledige lockdown in ons mooie Nederland. Ik zag en voelde de impact bij velen om mij heen. Bij gezinnen die ineens hele dagen bovenop elkaar zaten, bij geweldige succesvolle vrouwen en natuurlijk in de normaal gesproken relaxte vrijetijdswereld.


Naar je werk toe gaan. Veel regelen en veel voor elkaar krijgen. Voor de lockdown, ervaarden vele vrouwen zingeving door middel van het bezoeken en hier uitvoeren van hun werk. Een druk en ambitieus leven. Carrière maken.

Niet bewust bezig met het invullen van vrije tijd. Het leven kabbelde voort.

BAM. Lockdown.

Alle vrijetijdsbelevenissen kwamen onverwachts tot stilstand. Ook al was je misschien niet zo bewust bezig met het invullen van je eigen vrije tijd. Die BOM op je vrijetijdsleven was er ineens wel.

Er was ineens genoeg tijd voor reflectie. Dat dan weer wel. Ik dacht terug aan mijn opleiding Leisure Management (vrijetijdsmanagement). Echte vrije tijd hebben, wat doet dit met een mens, wat levert beleving je op.Bewustwording en reflectie tijdens de lockdown. Je vrije tijd beleven doet veel voor je eigen succes-gevoel. Alles loslaten & nieuwe energie opdoen. Minder onrust ervaren. Los komen van alle prikkels.

Nadat ik die eerste BOM verwerkt had, ging er (weer) op uit. Buitenbeleving. Thuisbeleving. Positief denken en omdenken. Ik heb me heerlijk verdiept in nieuwe belevingen. Het deed me zo goed. Ik voelde me zen, stralend en energiek.

Ik ben ervan overtuigd dat deze gevoelens het resultaat zijn van de juiste vrijetijdsbesteding in combinatie met The Wow Effect.


Het Wow Effect is positief verrassend. Het zijn gevoelsmatig die extra glitters en sprankels waardoor jij als vanzelf gaat stralen. Voortdurende veranderingen in de vrijetijdsbranche en de afwisselende keuzes die jij maakt; zorgen ervoor dat jij het Wow Effect blijft voelen in je belevenissen.


Belangrijk hierbij is wel dat jij de voor jouw juiste vrijetijdsbelevenissen makkelijk weet te vinden. Dit is tegenwoordig lastiger dan ooit. Je verdrinkt in het zeer verspreide aanbod en je blijft je afvragen of er misschien een betere optie is. Het Fobo probleem. The fear of better options.

Het gevolg: keuzestress en je blijft je oh zo belangrijke en kostbare vrije tijd besteden aan eindeloos zoeken.


Werken aan Happy Vibes, bewustwording, inspiratie bieden, beleving een podium geven. Bijzondere uitjes, bijzonder overnachten of gewoon te gek op vakantie in Nederland. Hobbymatig had ik altijd al veel lijstjes en favorieten.

Na die fijne reflectiemomenten tijdens de lockdown, op die mooie buiten plekken in Nederland, ontstond mijn persoonlijke BOM. Ik besloot een vrijetijdsplatform te beginnen. Hiermee wil ik jouw inspireren om je bewust bezig te houden met het invullen van je eigen vrije tijd en te kiezen voor beleving met The Wow Effect.


Een podium voor de leukste belevenissen per provincie of per thema in het mooie Nederland. Zodat jij er met gemak voor kunt zorgen dat je op maandagochtend bij de koffie altijd een goed verhaal hebt!


Kies voor the happy vibes. Vrijetijdsbeleving is een voortdurende droomreis. Rechtsboven op de homepage kun je een gratis persoonlijk lidmaatschap aanmaken. Op die mis jij geen enkele vrijetijdsvibe van The Wow Effect.

Wil je af en toe bestrooit worden met vrijetijdsconfetti? Meld je dan onderaan op de homepage aan voor de happy vibes nieuwsbrief.

Nog meer vrijetijdsbeleving nodig? Volg me dan ook op Instagram of Facebook.


Ben je enthousiast? Gebruik dan #thewoweffectnl

Laten we samen het stralende gevoel van The Wow Effect verspreiden over het land.


Gastbloggen behoort ook tot de mogelijkheden van The Wow Effect. Samen met vrijetijdsinspiratie gooien alsof het confetti is. Lees meer over een gastblog schrijven.


Kan jouw vakantiehuisje in Nederland, bijzonder uitje, beleving, event, dorp of overige vrijetijdsonderneming wel wat extra positieve aandacht gebruiken? Mail mij op jo@thewoweffect.nl of stuur een DM via Instagram. Wie weet, kunnen we samen wat extra inspiratieshots het land in sturen! Een mediakit volgt in de nabije toekomst.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page