top of page

'S-Heerenberg en Kasteel huis Bergh Gelderland

Bijgewerkt op: 24 mrt. 2022

Heb jij al eens gehoord van 'S-Heerenberg en dan vooral van het daar gelegen magische kasteel Nederland; kasteel Huis Bergh? Wanneer jij dol bent op sfeervolle stadjes en op zoek bent naar een bijzonder uitje Gelderland, denk dan vooral eens aan 'S-Heerenberg. Dit stadje geeft mij het gevoel dat oude tijden herrijzen.


'S-Heerenberg ligt in Montferland in Gelderland. Een heuvelachtig gebied. Vlakbij de Duitse grens.


Ga er gewoon eens heerlijk wandelen om de historische vibes te krijgen. Of blijf bijzonder overnachten, bezoek het kasteel en bewonder alle snoezige hoekjes van 'S-Heerenberg.'S-Heerenberg is ook leuk als leuk dagje weg met het gezin vanaf het magische >>overnachtingsadres Jan Klaassen Dromenland. Het is maar een klein stukje rijden.


Je voelt je een hofdame wanneer je rondloopt op het indrukwekkende terrein van dit kasteel. >>Kasteel Huis Bergh is een van de grootste kastelen in Nederland uit de 13e eeuw. Beleef de middeleeuwen en laat je in dit kasteel volledig onderdompelen in deze bijzondere tijd.

Shop er sprookjesachtige aankopen in de museumwinkel of strijk neer op het zonnige terras.Vorstelijk overnachten in een kasteel! Sounds like magic? Bij Kasteel Huis Bergh is deze bijzondere beleving mogelijk! Overnachten op topniveau in je eigen torenkamer. Verlang jij naar romantiek? Dan is dit deze bijzondere overnachting het overwegen waard! Bekijk de bijzondere mogelijkheden >> kasteel Huis Bergh overnachten.

Een korte vakantie Nederland is ook nog eens één van de vakantietrends van 2022. De laatste jaren hebben wij Nederlanders wel geleerd dat we vooral nu moeten genieten van het leven.


Is je budget iets minder groot? Of wil je je uitgaven spreiden omdat je gewoon elke maand de mogelijkheid wilt hebben voor >>bijzonder overnachten? Dan heb ik een toffe budget overnachtingstip vlakbij het magische kasteel.


Een wandeling maken met middeleeuwse vibes? Maak dan een wandeling over de wal rond het kasteel. Zorg voor goede en stevige schoenen. Stap daarna nog even heerlijk door naar parkbos; De Plantage. Parkbos De Plantage is aangelegd in de 18e eeuw. Rise and shine op je wandelschoenen; dat is hier zeker mogelijk.


wandelen met overnachting gelderland

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page