top of page

Leuk dagje weg met gezin; Slagharen

Bijgewerkt op: 1 okt. 2021

Een dag vol vermaak en beleving nodig? Een dagje weg naar >>attractiepark Slagharen in de provincie Overijssel staat garant voor plezier! Maar ook een >>gezinsvakantie Nederland behoort er tot de mogelijkheden. Bijzonder overnachten >>als een cowboy! En in het voorjaar en zomermaanden is het er

>>heerlijk slapen in een wigwam! Wiggel waggel naar je wigwam! En de volgende dag weer vol power in de Free Fall en Mine Train! Dagen vol beleving, spelen en plezier!Belevingstip: Maak de beleving intenser door het door het doorvoeren van het thema in je outfit!>>Slagharen is één van mijn favoriete belevingen uit mijn jeugd. Wij hadden destijds een buurman en die werkte als cowboy in de cowboyshow in Slagharen. Dus gingen we hem natuurlijk regelmatig op z'n werk bewonderen. Pang, pang, spanning en sensatie. Paarden en cowboys. En daarna altijd in die mooie zweefmolen en het schip.


leuke uitjes nederland overijssel

Slagharen bestaat dus al even;-). De prille start dateert al van het jaar 1963. Destijds alleen als vakantiehuis Nederland met pony erbij. Een uniek en origineel concept dat als een trein liep. Later kwam er het bekende attractiepark bij. En in 1972 koploper in de attractieparken! Het eerste attractiepark met een all-in toegangsprijs. Ideaal voor gezinnen!


In 1978 had Slagharen weer een belangrijke primeur in attractieparkenland! De eerste achtbaan die over de kop ging! Ja, Slagharen had al vroeg door dat zij door voortdurende verandering The Wow Effect creëerden voor bezoekers. Ook werken aan The Wow Effect? Lees het blog over The Wow Effect en vrijetijdsbeleving.


Er volgden nog vele toffe veranderingen op het gebied van attracties, vermaak en beleving. Met in 2019 de op dit moment meest recente toffe toevoeging. Een bijzonder klimpark; Black Hill Ranger Path. En Slagharen kennende zijn ze achter de schermen alweer druk bezig om te blijven zorgen voor The Wow Effect in vrijetijdsbeleving. Ik laat me graag verrassen! >>Bekijk hier de actuele stand van zaken in Slagharen.Waarom een bezoek naar Slagharen? Dit zijn de favoriete redenen van The Wow Effect.

  • Bezoek en beleef vele toffe en spannende attracties

  • Denk bijvoorbeeld aan de spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt!

  • Shows en vermaak

  • Meet en greet met de schattige mascottes Randy en Rosy

  • Genieten van de Wild West scene en doe bijvoorbeeld een cowgirl fotoshoot (momenteel gesloten vanwege corona beperkende maatregelen)

leuke dagje weg met gezin overijssel

Roze, zoet, vrolijk, heel veel keuze! Slagharen is het eerste attractiepark in Nederland met een locatie van dunkin donuts! Het is dan wel geen attractie primeur, maar wel weer een uniek iets! Voor welke zoete beleving ga jij?


dagje weg met gezin slagharen

Maak de beleving groot en intens. Optimaal beleven doe je met al je zintuigen. Koop vooraf toffe cowboy of indianenoutfits. Luister bijpassende cowboy muziek in de auto. Kies voor >>bijzonder overnachten bij attractiepark Slagharen. Denk bijvoorbeeld aan de wigwam beleving. En wat voor maaltijd past er bij? Wat is de ultieme cowboy maaltijd? Ga hier lekker over in gesprek met elkaar. Ga voor alles of niets ;-) Als je gaat, ga dan voor de optimale beleving.


Er zijn regelmatig leuke acties. >>Bekijk de opties via deze >>speciale Slagharen link. Bij de meeste overnachtingen heb je onbeperkt toegang tot Attractiepark Slagharen en het supertoffe grote subtropische zwemparadijs!

Let's share the happy wild west vibes! #thewoweffectnl

Recente blogposts

Alles weergeven

Bình luận


bottom of page