top of page

Mijn favoriete roze huis staat in Almere

Bijgewerkt op: 11 feb. 2022

Mijn lievelingskleur is roze! Mijn favoriete roze huis heb ik gespot in Almere, in de

provincie Flevoland. Het ziet er voor elke roze fan uit als een droomhuis. Heerlijk knallend roze. Zoet als een taartje. Is het mogelijk om in dit Nederlandse roze droomhuis te wonen? Nee, helaas niet. Het roze huis in Almere is te bezoeken tijdens een dagje uit Nederland. En als je goed kijkt, dan zie je dat het roze huis; een roze klokhuis is!


Het roze huis is dan wel een klokhuis, in de volksmond wordt het regelmatig het roze taartje van Almere genoemd. Hoe komt dit roze pareltje in het Hollandse Almere?

Foto: Stad en Natuur Almere


Het klokhuis is ontstaan naar aanleiding van een prijsvraag van het bekende

tv-programma 'Het Klokhuis'. Vele kinderen hebben hun creatieve en enthousiaste ideeën ingestuurd. Een architect heeft de beste ideeën samengevoegd en hier in Almere kun je het resultaat bewonderen! Ik vind het zeer geslaagd.

Met roze als lievelingskleur ben ik een groot voorstander van royaal met roze.


Wil jij een dagje uit in Almere? En ben je met het gezin en/of met iemand die enorm fan is van roze? Dan ga je samen genieten bij het roze klokhuis. Alleen al even staren naar dit zoete pareltje van Flevoland is heerlijk!


Eropuit naar het roze klokhuis? Via Stad & Natuur Almere zijn er regelmatig diverse workshops en evenementen in het roze klokhuis. Terugkerende thema's zijn bouwen, wonen en gezond leven in relatie tot duurzaamheid en innovatieve techniek.

Thema's die wat mij betreft mooi aansluiten bij de trends van 2022.


Geen zin in een workshop of andere georganiseerde activiteit met andere mensen? Gewoon je eigen gang gaan is wat mij betreft ook altijd heerlijk! Op deze fijne bijzondere plek mag je ook gewoon rondkijken en/of genieten van de glijbaan!


Vooraf checken is tegenwoordig belangrijker dan ooit! Wat zijn de actuele openingstijden, de leukste activiteiten van het moment, zijn er bijzonderheden? Om zeker van je zaak te zijn en teleurstellingen te voorkomen bekijk je altijd eerst >>de site van het roze klokhuis.


Wil jij je eigen groepsactiviteit in Almere organiseren? Deze bijzondere plek is ook te huren als bijzondere locatie. Perfect voor een feestje met dresscode pink;-).


Soms is het zo heerlijk om een dagje uit even bewust af te sluiten op een ander plek in de regio. Even met het gezin zitten en napraten over de beleving. Toffe indrukken bespreken, voor je weer in de auto naar huis gaat. Hoe sluit je een dagje roze klokhuis af? Bijvoorbeeld met een zoet roze ijsje, bij IJspressi Almere.


Wil jij een dagje uit Almere combineren met een vakantie in Flevoland? Wel zo duurzaam om in één vakantie alle Flevoland belevingen van je vrijetijdswishlist te bezoeken.


Op vakantie met het gezin? Denk dan eens aan het >>RCN vakantiepark Zeewolde.

Of ga genieten van een vierpersoons >>Duinhuis Almere.


Romantisch met zn tweeën overnachten in Almere? Check dan >>Waterbubbel Almere.

Meer van de stoere plekken? Ga dan samen genieten in een tweepersoons safaritent in het Natura2000 gebied.

Simpel maar toch speciaal? Ga dan samen slapen in een >>tiny wagon Almere.


Heb jij een toffe eropuit favoriet Almere? Laat hieronder gerust een reactie achter. Let's share the happy Almere vibes:-).


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page