top of page

Nazomeren in eigen tuin; tips voor een betere beleving

Bijgewerkt op: 16 dec. 2021

Is jouw vakantie ook weer voorbij? Hopelijk kun je lekker rustig weer opstarten en plan

je voldoende echte vrije tijd gedurende je week. Eerder schreef ik al een blog over het vasthouden van het vakantiegevoel. Sommige tips pas ik zelf gedurende het gehele jaar toe. Geen mogelijkheid om op korte termijn naar diverse mooie plekken Nederland toe te gaan? Dan haal ik bijvoorbeeld vaak de streekproducten naar mij toe! Drentse blauwe bessenwijn en een lekker kaasje uit Drenthe erbij. De streek beleven kan tegenwoordig op vele manieren!


Na de zomervakantie is het heerlijk om zo lang mogelijk samen te genieten van het nazomeren in eigen tuin. Hoe kun je dit beter doen dan in je vrolijke oranje/roze outfit en bij een fijn vuurtje. Vrolijke warmte. Warme stralen.

Daarnaast zijn er natuurlijk genoeg leuke dingen die je kunt doen om alles uit de tuinbeleving in de nazomer te halen! Hieronder vind je mijn eigen favorieten.

Heb jij ook toffe tips om de nazomer in eigen tuin te beleven? Deel ze dan vooral onderaan dit blog bij de reacties. Let's share the happy vibes!1. Outdoor cooking in Nederland

In Noorwegen speelt het echte leven zich altijd buitenshuis af. Ook in de winter.

Koken op het vuur in de buitenlucht.

En verderop dan magisch bevroren meren en donkere wouden.

Wandelen. Op jacht. Alles gebruiken wat de natuur voortbrengt. Genieten van lokaal voedsel uit de natuur. Ga voor de Noorwegen way in in je eigen Hollandse tuin. Doe eens in de nazomer en in de winter aan outdoor cooking!

2. Spelletjes in de tuin

Lekker samen een spelletje tijdens het schemeruur. een gevoel van saamhorigheid. De kaarsjes aan en een drankje erbij. Samen ontspannen brengt rust!

3. Herfstkamperen in eigen tuin

Is het weer zo'n dag vol drukte en prikkels? Moeten de kids nog een stuk meer energie kwijt? Bouw je eigen mini camping in de tuin!

Slaap in je eigen caravan, een geleende caravan of tent! Sprokkel samen houtjes in de tuin, stook een fikkie. Rooster marsmallows of broodjes. Veel camping plezier in eigen tuin maken!Een fijn vuurtje in eigen tuin. Vrolijke warmte.

Looks die iets doen met de

sfeerbeleving in eigen tuin. Een vuurschaal of vuurkorf is ook zonder dat deze actief gebruikt wordt, een echte eye catcher in je eigen achtertuin.


Ook is het een leuk idee om als bijzonder cadeau aan iemand te geven die in de nazomer jarig is.


Wist jij dat het tegenwoordig mogelijk is om thuis ook kleurbeleving aan de vlammen toe te voegen? Hieronder vind je 9x de leukste vuurschalen plus het ingrediënt voor gekleurd vuur in je vuurschaal of vuurkorf!


Welke kleur maakt jouw extra vrolijk?
Wil je beleving van vuur in je vuurschaal of vuurkorf versterken en extra bijzonder maken? Dan kun je mystical fire proberen. Een gekleurd vuur! Ook leuk als bijzonder cadeau!
Wil jij deze bijzonder cadeau tip makkelijk bewaren voor later? Pin dan de afbeelding heel eenvoudig op je eigen Pinterest bord!Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page