top of page

Unieke kaas bestellen

Bijgewerkt op: 16 dec. 2021

Nederland, land van de kaas! Beleving in Nederland is ook het genieten van kaas. Nederland is een echt kaasland.

Er zijn wat mij betreft veel leuke dingen mogelijk om zelf te zorgen voor de Hollandse kaas beleving. Bestel bijvoorbeeld de heerlijkste kaasjes en kies als gezinsuitje thuis voor de kaas thuisbeleving. Maak een heerlijke wandeling met kaas picknick. En geven zorgt voor happy vibes bij jezelf! Een Nederlands cadeau pakket is wat mij betreft niet compleet zonder kaas! Bijzondere kaas als bijzonder cadeau!

En, veel keuze op het gebied van kaassoorten is wat mij betreft reuzefijn!

Get to know me! Wist jij al dat ik vroeger als kind geen kaas lustte? Ik vond het maar niks. Ik denk dat ik een jaar of twintig was toen ik het via vriendlief heb leren eten. Inmiddels eet ik dus al heeel lang met veel liefde en smaak zeer diverse kaassoorten. Een lunch, picknick of borrelavond? Kaas hoort er nu gewoon echt bij voor mij!


En nieuwe, originele smaken ontdekken maakt me blij. Ik ben niet perse heel trouw aan één smaak kaas. Wel zijn er een aantal smaken die geregeld terugkomen in mijn digitale mandje: oude kaas, knoflook kaas, Italiaanse kruiden kaas, brandnetel kaas en geitenkaas.
Nederland exporteert veel kaas. Vooral die uit Gouda is geliefd in het buitenland. Buitenlandse toeristen die Nederland bezoeken, gaan zeer vaak voor de kaas beleving! De kaas beleving kan bestaan uit een kaas proeverij, het kaasmuseum, de kaasmarkt en als het ze bevalt, de lekkerste kazen voor thuis komen.


Is het bijna weekend en krijg je visite? Weinig tijd om zelf winkels te bezoeken? Ik bespaar zelf regelmatig tijd door online de leukste aankopen te doen. De tijd die ik bespaar met het bezoeken van de winkels, besteed ik weer aan leuke uitjes in Nederland. Een superleuk online kaas pareltje is De Goudse Kaasshop. Zij zijn onderdeel van Kaashandel Peters. Kaashandel Peters is bekend van de markten in Flevoland! Het fijne aan De Goudse Kaasshop vind ik dat ze veel (350) kaassoorten online te koop hebben, je kunt er cadeau pakketen bestellen en bekijk vooral ook eens hun assortiment typisch Hollandse producten. De fijnste stroopwafels, ouderwets Hollands snoep en meer Holland beleving. Superleuk om hier je eigen originele Holland beleving cadeau pakket te bestellen.

En weet je welke ik de eerst volgende keer ga bestellen? De lavendel kaas! Het doet me denken aan roze! En lavendel is één van mijn favoriete rustgevende bloemen.


Bezoek De Goudse Kaasshop online nu via onderstaande link.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page