top of page

Vrijetijdstrend; verzend 11x de leukste brievenbuscadeautjes

Bijgewerkt op: 23 sep. 2021

Steeds maar weer een kaartje via de post versturen aan je dierbaren. Veel mensen deden hier tijdens de lockdown aan mee. Supergoed, fijn en attent natuurlijk.

Maar op den duur wil je toch iets anders. Je wilt Iets speciaals versturen.


De >>vrijetijdstrend cadeautjes via de brievenbus (lees via de link meer info over de vrijetijdstrends van 2021) neemt toe in populariteit. Vooral food via de brievenbus doet het goed. Een zoete verwennerij of streekproducten. Die willen we allemaal wel uit onze brievenbus halen.


Om het je gemakkelijk te maken, vind je hieronder mijn favoriete brievenbusverrassingen. In willekeurige volgorde;-).


Vrolijke, verse bloemen en dan gewoon via de brievenbuspost! Ideaal nu we weer meer er op uit gaan. Je bent tegenwoordig toch weer ietsje minder thuis om je favoriete pakketbezorger te ontvangen;-)

Bohemian vibes zijn wat mij betreft altijd happy vibes. Check die vrolijke kleuren! Ben jij ook zo dol op vrolijke kleuren? Mijn lievelingskleur is roze. De roze beleving is bij mij ook altijd goed;-)

Verras je naasten met een heerlijk doe het zelf, creatief, droogbloemen cadeautje. Droogbloemen in Nederland, je ziet ze steeds vaker voorbijkomen! Ik vind het zelf ook ideaal voor de thuisbeleving. Lekker lang genieten van een bosje. Hoe leuk is het, als je er zelf leuk creatief mee aan de slag gaat!

Deze leuke boerderij doet ook aan Friese verrassingen door de brievenbus. Mocht je deze zomer nog in Friesland komen, ze organiseren regelmatig een boerderij beleving in Tijnje!


Je wilt goed bezig zijn en iemand positief verrassen? Ga voor een duurzame verrassing in de brievenbus! Denk aan een zeep bar, een shampoo bar en bamboe artikelen. Goede spullen veroorzaken bij mij altijd wel de happy vibes!Natuurlijke snacks met een happy vibes factor. John Altman timmert aan de weg in Nederland. Ken jij dit fijne merk al?

Het is een hip merk gericht op de toekomst en past helemaal in de vrijetijdstrend, food door de brievenbus! Wie ga jij verrassen met deze spannende nootjes?

Het brievenbuspakketje is er helaas niet meer! Maar er is een handig alternatief! Met een groot verpakking vol kleine zakjes nootjes, ga jij gewoon meerdere geliefden verrassen!


Hartjes maken altijd vrolijk. Hartjes staan voor liefde, iemand in je hart sluiten, vrolijkheid en happy vibes. Persoonlijk ben ik nogal dol op alles met hartjes. Hartjes in allerlei varianten zijn wat mij betreft altijd goed. Heb je mijn speciale >>hartjes bord op >>Pinterest al eens bekeken? Een bord vol happy vibes! Voeg goud aan een hartje toe en de ontvanger voelt zich geliefd en speciaal. Wie krijgt er van jouw een speciaal gouden hart vol happy vibes?


Wil jij iemand verrassen die al helemaal actief is in de vibe 'een leven lang ontwikkelen'? Dan is dit brievenbus cadeautje samen groeien erg tof om te versturen!Is er een zoet meisje geboren? Stuur eens geen kaartje maar roze happy vibes door de brievenbus. Wat denk je van dit zoete brievenbuspakketje in roze en natureltinten?

Van dit schattige happy vibes door de brievenbus voor de kleine is er ook een blauw brievenbus cadeau!

Raak iemand recht in zijn hart met een origineel en verrassend brievenbus cadeautje in Nederland. Toch liever live afspreken en samen een beleving in Nederland plannen? Check hier de nieuwste vrijetijdstrends en reistrends in Nederland. Waar ga jij binnenkort er op uit in Nederland?


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page