top of page

Waarom naar camping Sint Maartenszee?

Bijgewerkt op: 17 dec. 2021

De badplaats Sint Maartenszee is in opkomst! Heb jij het blog met >>3 goede redenen voor een coronaproof weekend weg Sint Maartenszee gelezen?


Ben jij in je vrijetijdsbesteding rust, ruimte en natuur ook steeds meer gaan waarderen? Ben jij daarbij wel op zoek naar een knusse en gezellige sfeer?


Dan heb ik een hele fijne tip voor je, hij valt in de categorie;

Leuke vakantieplekken Nederland

Gelegen bij een heerlijk duingebied in de kop van Noord-Holland >>Ardoer Sint Maartenszee. Heerlijk op vakantie in eigen land. Een week weg, op de camping Sint Maartenszee. Je loopt de slagboom voorbij, steekt de weg over en staat meteen aan het begin van het heerlijke duingebied Sint Maartenszee. Een mooie wandelroute Nederland naar het nummer twee strandpaviljoen van Nederland (2021). Een must visit vrijetijdshotspot.


Waarom naar >>Ardoer camping Sint Maartenszee? 3 redenen voor een bezoek aan camping Sint Maartenszee:

1. De fijne ligging bij het heerlijk uitgestrekte duingebied.
2. De relaxte en ontspannen sfeer die er hangt.
3. De compleetheid van de camping voor een gezinsvakantie Nederland. Zonder het gevoel van te vol en te massaal.

Een camping in de kop van Noord-Holland met volop mogelijkheden voor een gezinsvakantie Nederland. Zonder dat het ''te'' is. Een fijn supermarktje met regelmatig bijzondere steekproducten. Ik wordt altijd zo blij van winkeltjes met een iets originelere benadering! Broodjes, fruit en groente, wat speelgoed en boeken. Een fietsverhuur, snackbar/ restaurant met terras. Een minigolf en speelveldjes voor de kinderen. Sommige voorzieningen zijn alleen in het seizoen beschikbaar, dus check altijd even de laatste informatie >>via deze link.


Ga jij zelf kamperen op de camping Sint Maartenszee of wil jij liever bijzonder overnachten? >>Boek dan een woodlodge of duinlodge op het glampingveld!


Bij camping Sint Maartenszee steek je de weg over en je staat direct aan het begin van het duingebied Sint Maartenszee. Dit duingebied valt onder de geluksplekken formule van de gemeente Schagen. Het duingebied is en heel bijzondere biotoop! Duinvalleien, bos, een duinmeertje en meer... Bij het begin van de duinen meteen een uitkijkpunt en vlak daarachter een vlonder. Er zijn fijne wandelmogelijkheden.

Wandelen is nog steeds één van de actuele vrijetijdstrends. >>Ontdek hier wat wandelen met je doet.


Wanneer je doelgericht naar het strand of het strandpaviljoen Sint Maartenszee wilt wandelen, ben je in een 'normaal wandeltempo' zo'n 15 minuten onderweg.

Let op, het is niet mogelijk om met de auto direct bij het strand of het strandpaviljoen te komen. Dit kan alleen wanneer je over een invalidenparkeerkaart beschikt en via deze kaart een penning voor de slagboom hebt.


Na je wandeling kun je heerlijk neerstrijken bij een van de twee strandpaviljoens. Je hebt keuze uit locatie NewZuid of Noord. Het strandpaviljoen Sint Maartenszee is in 2021 benoemd tot de nummer 2 strandtent van Nederland (ANWB ''de top 10 fijnste strandtenten in Nederland''). Een topper voor op je vrijetijdswishlist! Strijk er neer of ga eerst even zwemmen .De gelukexperts zeggen dat zwemmen een van de sporten is die de mens het meest gelukkigst maken.


Zoek jij verkoeling na een warme stranddag? Een paar kilometer verderop ligt Wildrijk, het prachtige sprookjesbos van Sint Maartenszee. Ook deze bijzondere plek valt onder de geluksplekken formule van de gemeente Schagen. >>Lees in dit blog wat Wildrijk zo bijzonder maakt en waarom dit valt onder de mooie plekken Nederland.


Wil je meer beeldmateriaal zien van Sint Maartenszee? >>Bekijk hier mijn Instagram highlight Sint Maartenszee.


Een bijzonder uitje in de buurt van Sint Maartenszee? Op het gebied van vrijetijdsbesteding is er veel te doen in de omgeving!


Wil jij deze op vakantie in Nederland tip bewaren? Pin dan heel gemakkelijk de afbeelding op je eigen Pinterest bord!Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page