top of page

Waarom The Wow Effect?

Bijgewerkt op: 31 mei 2023

Als sociale, drukke en ambitieuze vrouw heb je soms het gevoel dat je niet alles uit je leven haalt. Er lijkt iets te missen. Je vraagt je af welk puzzelstukje je over het hoofd ziet?


Familie, sociaal netwerk, de sportclub, een leuke en uitdagende baan af en toe een cursus of opleiding ernaast. Want ja, stilstand is tegenwoordig achteruitgang. Op het eerste gezicht heb je het goed voor elkaar. Een fijn en vol leven. Toch knaagt er iets. Je hoofd is vol, je programma is vol. Wanneer en hoe kun je echt even alles loslaten? Nieuwe energie opdoen op een manier die perfect bij jou past? En niet ''iets leuks doen'' omdat men je aanwezigheid verwacht?

Jij bent uniek en het levert je veel op wanneer je je eigen vrijetijdspad kiest. Hoe tegenstrijdig het ook lijkt bij een overvolle agenda, echte vrije tijd invullen helpt.


The Wow Effect biedt een stuk bewustwording in combinatie met de leukste belevingen. Beleven is belangrijk voor je eigen succesgevoel. Ontsnappen aan de beslommering. Alles loslaten. Nieuwe energie opdoen. Vervolgens ervaar je meer zingeving in je leven en minder onrust gedurende de week. Dit stukje bewustwording in combinatie met de corona-stress die ik bij sommige vrouwen zag, heeft mij doen besluiten The Wow Effect te starten. Daarnaast vind ik het heerlijk om dit combineren met mijn obsessie voor vrijetijdsmanagement, bijzondere uitjes en beleving.

The Wow Effect staat voor speciaal, verrassend en onverwacht. Het maakt impact. Genieten van voortdurende, positieve, veranderingen. Net als in de natuur. De natuur verrast ons elk seizoen weer.

The Wow Effect is een online vrijetijdsplatform die bijzonder uitjes, bijzondere overnachtingen en te gek op vakantie gaan in Nederland een podium geeft. Met The Wow Effect wil ik op een intense, positieve en verrassende manier het genieten van vrijetijdsbelevingen naar voren schuiven. Hier komt ook een stukje mindset bij kijken. Ik ga graag op zoek naar beleving en bewaar graag pareltjes. Ik ben dol op leuke lijstjes maken. Door dit online te delen wil ik meer positieve vibes de wereld in brengen. Rise and shine.

Waar ik ook ben of wat ik ook zoek, ik ben altijd alert op het bijzondere aan een mooie plek in Nederland. Ik ben dol op het spotten van parels. Vrijetijdsbeleving is een voortdurende droomreis. Op rustige plekken in Nederland en de minder voor hand liggende plekken, kijk ik vaak net wat langer en kritischer dan de gemiddelde bezoeker. Door deze volledige en intensieve aandacht voor een plek zie ik vaak de inspirerende vibes. Deze informatie deel ik graag op mijn socials. Want, wanneer je vooraf al enige voorkennis hebt over een beleving of mooie plek, dan is de beleving tijdens het bezoekmoment zelf intenser! Samenwerken met The Wow Effect is mogelijk. Je kunt altijd een email sturen aan jo@thewoweffect.nl . Of neem eens een kijken op Insta.

Grote kans dat jij, als succesvolle, sociale en drukbezette vrouw tijdens de corona-crisis een dip hebt gehad. Je moest veel multi tasken en was heel veel thuis. En toch leek het soms drukker dan ooit tevoren.


Hoe tegenstrijdig het in drukke tijden ook voelt; de oplossing is het inplannen van voldoende echte vrije tijd. Een belangrijke vervolgstap is dan, je vrije tijd invullen op een manier die goed bij jouw past. Beleven tijdens je eigen echte vrije tijd is noodzakelijk voor je eigen succes-gevoel. Tijdens je eigen echte vrije tijd doe je nieuwe energie op en ga je alles loslaten. Het uitstellen van voldoende echte vrije tijd voor jezelf is altijd makkelijker. Niet beter.

Als lid van vrijetijdsplatform The Wow Effect word je regelmatig geconfronteerd met je eigen keuzes. Rechtsboven op de homepage van The Wow Effect maak je je eigen profiel aan. Gun jezelf dit gratis cadeautje. Echte vrije tijd is een feestje! Ik geloof er sterk in dat beleving onderdeel is van het recept voor een gelukkig leven. Vrijetijdsbeleving is een voortdurende droomreis. Durf jij ook te kiezen voor voldoende echte vrije tijd? Dan bestrooi ik jou met vrijetijdsinspiratie alsof het confetti is! Visie The Wow Effect

Ik wil dat steeds meer vrouwen bewust kiezen voor voldoende echte vrije tijd in hun leven Zij kiezen voor voldoende echte vrije tijd omdat ze zelf ervaren hebben wat voor voordelen dit hen brengt. Missie The Wow Effect

Vrijetijdsinspiratie bieden door middel van de leukste vrijetijdsbelevingen (bijzondere uitjes, bijzonder overnachten) aan drukke en ambitieuze vrouwen die zelf weinig tijd hebben om uren vrijetijdsonderzoek te doen.


De Wow vrouw vindt haar vrijetijdsinspiratie gemakkelijk en snel op The Wow Effect. Zij wil het liefste geen enkele hotspot en vrijetijdstrend missen. Maar ze is druk.. Bijzondere uitjes en vrijetijdstrends missen hoeft niet meer. Zonder zelf veel tijd kwijt te zijn aan vooronderzoek; is haar vrijetijdsbeleving een voortdurende droomreis geworden. Samen van het leven genieten met The Wow Effect

Geniet jij met mij mee? Maak rechtsboven op de homepage je gratis Wow lidmaatschap aan.

Spread the happy vibes. Delen via de socials is mogelijk. Tag #thewoweffectnl .

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page