top of page

Wellness vakantie Nederland, 10 tips

Bijgewerkt op: 3 apr. 2022


Combineer de trends luxe verwenuitjes en een leuke korte vakantie Nederland met elkaar en je hebt een heerlijke wellness vakantie Nederland.

Al eerder verschenen er blogs over de vrijetijdstrends 2022 en de vakantietrends Nederland 2022. Ik heb hieruit een heerlijke relaxte mix gemaakt. Ben jij op zoek naar een leuke korte vakantie Nederland? Houd je van luxe vakanties? Verwenuitjes en wellness? Check dan deze 10 bijzondere vakantietips in Nederland. Praktisch weergegeven per provincie.


Wil jij deze vakantietips makkelijk bewaren voor later? Pin dan heel eenvoudig een afbeelding op je eigen Pinterest bord.


Groningen


In het Groningse Pieterburen ga je eerst voor een bijzonder uitje wadlopen en daarna blijf je heerlijk overnachten in een hotel. Na een verfrissende wadlooptocht is het heerlijk samen genieten van de gedeelde wellness faciliteiten in het hotel. Een unieke leuke korte vakantie Groningen.


Wil jij heerlijk genieten en bijzonder sfeervol overnachten in de provincie Groningen? Kom dan naar dit prachtige resort in een oude monumentale herenboerderij.

Een romantisch landgoed, kamer met eigen bubbelbad en genieten van biologische Groningse streekproducten. Bekijk de foto's van overnachten op deze prachtige monumentale boerderij Groningen.


Friesland


In het Friese Appelscha is het heerlijk luxe overnachten in een vakantiehuis met sauna en privé zwembad. Deze locatie is ook erg geschikt als luxe gezinsvakantie Nederland. Er zijn namelijk naar keuze, 4 of 6 bedden.

Voor een gezinsvakantie gelijk handig te combineren met het all inclusive dagje uit Friesland naar Duinen Zathe Appelscha. Duinen Zathe is eerder benoemd tot het leukste uitje van Friesland.


Drenthe


In het noorden van Drenthe vind je diverse luxe vakantiehuizen met eigen wellness voorzieningen. Denk aan een sauna, sunshower, jacuzzi en/of hottub. Bekijk de verschillende luxe vakantiehuizen Drenthe en kies die met jouw favoriete luxe faciliteiten.


Overijssel


Wat te doen in Overijssel? Ga er genieten van rust, ruimte, natuur en wellness vanuit je eigen bosvilla. Niks moet, alles mag en vol nieuwe energie keer je daarna weer terug naar je drukke leven. Ontdek de bosvilla Overijssel.


Gelderland


Liever meer wandelen en fietsen op de Veluwe en daarna genieten van een beetje wellness? Kies dan voor een viersterren hotel met privé whirlpool en regendouche.


Noord-Holland


Luxe overnachten in een vakantiehuis tussen Groet en Schoorl in. Wat een prachtige sfeervolle riet gedekte vakantiehuisjes met eigen wellness faciliteiten vind je hier. En op 15 minuten loopafstand vind je de enige lagune van Nederland!

Bekijk de mogelijkheden voor een luxe vakantiehuis Schoorl Groet.


Lees ook Linda haar blog over haar persoonlijke verblijf in een: luxe vakantiehuisje met sauna.



Zuid-Hollland


In het dorp Hoogblokland in Zuid-Holland is het mogelijk om te overnachten in een wellness suite. De wellness faciliteiten zijn voor jullie alleen. Je geniet er onder andere van een sauna, regendouche en jacuzzi met mooi uitzicht. Bekijk de mogelijkheden wellnesss overnachting Zuid-Holland.




Brabant


In het Brabantse Nuland is het luxe 5 sterren overnachten. Heerlijk ontspannen in jullie eigen suite met tuin, bubbelbad en sauna. Alles even loslaten, optimaal relaxen en je dagen goed beginnen met heerlijke koffie en verse jus d'orange. Daarna fris en fruitig weer naar huis. Bekijk het luxe overnachten Brabant.


Limburg


In de Limburgse vestingstad Stevensweert is het mogelijk om luxe te overnachten in een Ibiza suite met eigen wellness. Een fijne Ibiza sfeer, haard met hout, sauna, jacuzzi en tuin. Bekijk de Limburgse ibiza suite.


Heb jij een toffe aanvullende tip voor een luxe overnachting Nederland met wellness? Deel hem dan gerust hieronder via het reactieformulier.

Later dit jaar ga ik het overzicht wellness vakantie Nederland aanvullen met nieuwe ontdekkingen. Wil je dit blog makkelijk terugvinden? Pin dan één afbeelding op je eigen Pinterest bord of maak een persoonlijk account The Wow Effect aan rechtsboven op de homepage.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page