uitjes noord nederland

BIJZONDER UITJE
PER PROVINCIE

Bijzonder uitje, gastblog schrijven

Een bijzonder uitje, heerlijk er op uit, een dagje weg met het gezin of  een knus en sfeervol overdekt dagje uit?
Bezienswaardigheden in Nederland, mooie plekken in Nederland, mooie natuurgebieden en ook rustige plekken in Nederland. Zijn ze positief verrassend? Speciaal? Maken ze impact op jouw? Dan verdient deze vrijetijdsplek een podium op The Wow Effect.

Nieuwe energie opdoen en samen alles loslaten kan op supertoffe plekken in Nederland.
Ons mooie Nederland zit vol geweldige pareltjes die ik natuurlijk niet allemaal zelf kan bezoeken. Omdat dit vrijetijdsplatform een inspiratieplatform is, wil ik wel een zo divers mogelijk vrijetijdsaanbod inzichtelijk maken.

Ben jij ook dol op happy vibes, inspiratie delen, schrijven, beleving, ontdekken en altijd even verder kijken? Wanneer jij past bij The Wow Effect, is het mogelijk om een gastblog te schrijven. Bij dit gastblog plaats ik een link naar jouw eigen website of socials. Heb jij ook een eigen website? Dan plaats ik graag een gastblog terug. 
Voel jij je aangesproken tot de happy vibes van The Wow Effect? Neem dan contact op via een DM op instagram of mail mij op jo@thewoweffect.nl

Laten we samen met vrijetijdsinspiratie gooien alsof het confetti is! Vrijetijdsbeleving is een voortdurende droomreis. 

Friesland is een bekende watersportprovincie die jaarlijks vele toeristen trekt. De Friese Elfsteden en De culturele Hoofdstad van Europa (Leeuwarden!). Iedereen heeft hier wel over gehoord...

 

Minder bekend, maar oh zo leuk: het bekende koffiemerk Douwe Egberts heeft zijn oorsprong in het Friese Joure, het oudste studentencafé van Nederland ligt in Franeker en Harlingen is door booking. com benoemd tot

de meest gastvrije stad van Nederland! Beleving en je vrije tijd invullen in Friesland! 

Uit in Friesland vandaag? Bekijk de Friesland pagina!

Op de bodem van de voormalige Zuiderzee. Ontstaan vanuit het niets. Ontdek poldersteden en het bijzondere landschap. Ontdek meer op de >>Flevoland pagina!

NOORD-HOLLAND

In Noord Holland vind je veel van waar Nederland bekend om staat. Denk aan de bollenvelden, molens, prachtige vissersdorpen, toeristische badplaatsen, uitgestrekte stranden en duinen, het magische eiland Texel en natuurlijk die heerlijke Hollandse kaas!

 

Bovenin de provincie vind je de  'rustige noordkop' (boven Alkmaar) en  vanaf Alkmaar en lager de provincie in, is het 'gezellig druk'. Ontdek meer over de provincie vol Hollandse iconen op de Noord Holland pagina!

Dit is misschien wel de meest onderschatte provincie van het land!

 

Iedereen kent het bruisende Groningen stad.  In november 2020 is Groningen stad uitgeroepen tot meest ''gezondste stad van het land''. Bijna niemand heeft helder voor ogen wat de rest van de provincie je biedt.

  

Houd jij van avonturen beleven, ontdekken en een combinatie van stad, cultuur en natuur? Dan is de provincie Groningen perfect voor jou! Ontdek meer op de >>Groningen pagina!

DRENTHE

Wandelen tussen de heideschapen. Overnachten in een natuurhut. De volgende ochtend weer op buitenavontuur, genieten van de oernatuur en natuurlijk de hunnebedden! Een authentieke en pure oerprovincie!

Ontdek meer op de >>Drenthe pagina!

Volg je mij al op de socials?

ABOUT    CONTACT         

@2022 | THEWOWEFFECT.NL, ALL RIGHTS RESERVED

Facebook_TWE.png
Pinterest_TWE.png
Instagram_TWE.png
The_wow_effect_logo_3.png