top of page
uitjes noord nederland

BIJZONDER UITJE
PER PROVINCIE

Bijzonder uitje Nederland

The Wow Effect Nederland is een Groningse Eventmanager
 

Wij geloven in de belevingen die Nederland ons biedt. 

 

Zowel zakelijk als privé. 

 

De beste belevingen maken gelukkig. Zakelijk beleven door middel van een speciaal Gronings vergaderarrangement of Gronings teamuitje
.  

Laat The Wow Effect Groningse vibes organiseren en versterk de teamspirit. 

  

We leven in een tijdperk waarin werk- en privé grenzen vervagen. De kans op overbelasting is groot. 
 

Naast werk & carrière is een juiste vrijetijdsmindset belangrijk. Dit helpt je om de werk- en privé balans te verbeteren.  

  

Daarom vind je in het aanbod van The Wow Effect een bijzondere combinatie. The Wow Effect organiseert als maatwerk een bijzonder uitje Groningen – Het Hogeland voor groepen, bijzondere vergaderarrangementen Groningen.

Daarnaast vind je een select aanbod van de beste individuele inspiratie en eropuit tips in Nederland.
 

The Wow Effect gelooft in de kracht van beleven voor een succesvol leven. Doe jij mee?

Laat je inspireren en volg The Wow Effect op Instagram; individuele vrijetijdsbeleving en/of organiseren en bijzonder uitje Groningen. 

Friesland is een bekende watersportprovincie die jaarlijks vele toeristen trekt. De Friese Elfsteden en De culturele Hoofdstad van Europa (Leeuwarden!). Iedereen heeft hier wel over gehoord...

 

Minder bekend, maar oh zo leuk: het bekende koffiemerk Douwe Egberts heeft zijn oorsprong in het Friese Joure, het oudste studentencafé van Nederland ligt in Franeker en Harlingen is door booking. com benoemd tot

de meest gastvrije stad van Nederland! Beleving en je vrije tijd invullen in Friesland! 

Uit in Friesland vandaag? Bekijk de Friesland pagina!

Op de bodem van de voormalige Zuiderzee.

Ontstaan vanuit het niets.

Ontdek poldersteden en het bijzondere landschap.

 

Ontdek meer op de >>Flevoland pagina!

NOORD-HOLLAND

In Noord Holland vind je veel van waar Nederland bekend om staat. Denk aan de bollenvelden, molens, prachtige vissersdorpen, toeristische badplaatsen, uitgestrekte stranden en duinen, het magische eiland Texel en natuurlijk die heerlijke Hollandse kaas!

 

Bovenin de provincie vind je de  'rustige noordkop' (boven Alkmaar) en  vanaf Alkmaar en lager de provincie in, is het 'gezellig druk'. Ontdek meer over de provincie vol Hollandse iconen op de Noord Holland pagina!

Dit is misschien wel de meest onderschatte provincie van het land!

 

Iedereen kent het bruisende Groningen stad.  In november 2020 is Groningen stad uitgeroepen tot meest ''gezondste stad van het land''. Bijna niemand heeft helder voor ogen wat de rest van de provincie je biedt.

  

Houd jij van avonturen beleven, ontdekken en een combinatie van stad, cultuur en natuur? Dan is de provincie Groningen perfect voor jou! Ontdek meer op de >>Groningen pagina!

Op zoek naar op maat georganiseerde groepsactiviteiten Groningen - Het Hogeland, bijzonder vergaderen Groningen - Het Hogeland? Ontdek de mogelijkheden van Jolanda; Eventmanager Groningen - Het Hogeland.

DRENTHE

Wandelen tussen de heideschapen. Overnachten in een natuurhut. De volgende ochtend weer op buitenavontuur, genieten van de oernatuur en natuurlijk de hunnebedden! Een authentieke en pure oerprovincie!

Ontdek meer op de >>Drenthe pagina!

Volg je mij al op de socials?

ABOUT    CONTACT         

@2022 | THEWOWEFFECT.NL, ALL RIGHTS RESERVED

Facebook_TWE.png
Pinterest_TWE.png
Instagram_TWE.png
The_wow_effect_logo_3.png
bottom of page