About The Wow Effect

Beleving van vrije tijd

Yesss! Na een jaar vol beperkende maatregelen in ons mooie Nederland is er eindelijk weer meer mogelijk. Je vrije tijd invullen op een manier waarbij jij de happy vibes gaat voelen.

Als succesvolle vrouw voel jij al  regelmatig happy vibes. Maar jezelf echt opladen op een manier die bij echt bij jouw past? Geen tijd om daar teveel over na te denken.

Gezinsuitjes, met vriendinnen er op uit, met je hippe hond shinen tijdens de mooiste wandelroutes Nederland, een leven lang leren. De weken vliegen voorbij.

De beperkingen brachten jouw wel meer bewustwording. Meer energie krijgen en alles loslaten bereik je door het bewust invullen van jouw eigen echte vrije tijd. 

Vrijetijdsplatform The Wow Effect inspireert jouw als succesvolle vrouw met bijzondere uitjes, bijzonder overnachten, mooie plekken in Nederland, gezinsuitjes, buiten er op uit of gewoon eens te gek op vakantie in Nederland. De vrijetijds mindset staat hierbij centraal. 

Bewust genieten van echte vrije tijd is een feestje. Beleving is éen van de top ingrediënten voor een succesvol leven. Ontdek meer over The Wow Effect via de blogs hieronder.

pexels-rina-ringo-4313076.jpg

Ontdek elke bijzondere plek

Ooit was ik een Stadjer. Stadjer is een echt Groningse benaming voor een inwoner van de stad Groningen.

Daarna vertrok ik naar Friesland. Omdat ik daar aan de Hogeschool alles over de vrijetijdswereld wilde leren. Direct verrast door die gezellige, culturele en overzichtelijke stad Leeuwarden. Naast mijn studie ging ik bij een rondvaartbedrijf werken en leerde Friesland vanaf het water kennen. Een heerlijke tijd vol Friese drankjes en Friese oranjekoek. 

Inmiddels ben ik een 'Ommelander'. Iedereen in de provincie Groningen, die buiten de grote, bruisende stad woont, is een 'Ommelander'. Ik ga er graag op uit. In de stad, in het ommeland én in de rest van het land.

Ik kom elke keer weer nieuwe verrassingen tegen. Ik ben dol op ontdekken. En dol op contrasten. Je bent in de bruisende stad Groningen, rijdt 5 km de stad uit en wordt positief verrast door de rust, de ruimte en de bijzondere monumenten.

 

Wat in eerste instantie wellicht een normale plek lijkt te zijn, is vaak specialer dan je denkt. Van welke vrijetijdsbeleving ben jij fan? Ik hoor het graag van je.

 

Liefs Jolanda
 

 

Quotation Mark

“Een bijzonder inspirerende site waar ik veel ideeën  op doe om écht even te ontspannen en in het moment te leven”

Amy Akkermans

Quotation Mark

“Met Jo haar vrijetijdshulp kan ik optimaal opladen en dus stralen!''

Leonie Vrieling

Quotation Mark

“''Door Jo ben ik weer nieuwsgierig geraakt om mijn omgeving te herontdekken. Ik maak nu regelmatig een wandeling in de buurt en kom aan mijn 10.000 stappen. Ik ervaar rust in mijn hoofd in de natuur. Keep up with the good vibes Jo''.

Eunetta van Heiningen

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang regelmatig de Wow inspiratiemail én nieuwe artikelen in je inbox! Haal het maximale uit je vrije tijd en schrijf je direct in!

Wandelen bos Schoorl.jpg

ABOUT    CONTACT    PRIVACY     

@2022 | THEWOWEFFECT.NL, ALL RIGHTS RESERVED

Instagram_TWE.png
Facebook_TWE.png
Pinterest_TWE.png
The_wow_effect_logo_3.png