top of page

Cocktails bestellen

Bijgewerkt op: 21 dec. 2021

De thuisbeleving vol vrolijke kleuren! Cocktails bestellen voor thuis. Het is weer die tijd van het jaar waarin we er minder op uit gaan. De openingstijden van de horeca zijn beperkt. Tot we weer massaal buiten de deur massaal gaan genieten van de >>nieuwe horecatrends, maken we er thuis het beste van!Cocktails zelf maken, je vindt het of echt leuk of je hebt er geen zin in. Ben je nou net als ik zo'n type die geen zin heeft 'in dat gedoe'? Maar je wilt wel af en toe een heerlijke cocktail drinken of aanbieden? Bestel dan eens bij Nina >>heerlijk cocktails ready to serve! Roses are red, Margarita, Espresso Martini of de >>roze Amor cocktail.

Als je mij al wat langer volgt, dan weet je dat ik dol ben op >>roze en op 'dingen met koffie'. Ik ben benieuwd waar jij blij van wordt!Cocktails ready to serve. In vrolijke kleuren en namen. Geen gedoe en je serveert zonder moeite the wow effect aan je gasten. Thuisbeleving ten top.

Wil jij een (klein) thuisfeestje organiseren? Uiteraard bestel je wat >>unieke en lekkere kaasjes. Maar, wil jij echt uitpakken? Je kunt een >>cocktail pakket bestellen. Extra leuk is om de dresscode van de gasten (of jezelf!) er op aan te passen. Een regenboog thema feestje of een volledig roze feestje! De keuze is reuze;-)


Speciaal voor de kerstbeleving is er nu een speciaal kerstcocktails pakket voor thuis. Ready to serve kerst cocktails in een speciaal kerstboomflesje. >>Bekijk hier hoe lekker kerstig het er uitziet!


Alcoholvrij is hip en wint steeds meer aan populariteit. Eerder dit jaar schreef ik al eens over de enorme opkomst van >>alcoholvrij bier. Ook het aanbod aan alcoholvrije cocktails groeit. De alcoholvrije cocktail is een mocktail. Ook deze heeft >>Nina in haar assortiment.


Herbruikbaar roze rietje er in?


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page