top of page

WOW, wie is nou die Jo?

Bijgewerkt op: 3 feb. 2022

Als je me al een tijdje volgt, ben je inmiddels ongetwijfeld nieuwsgierig! Wie is nou die Jo? In de bovenstaande blogs op de 'about The Wow Effect pagina', heb je gelezen over Waarom The Wow Effect en hoe is The Wow Effect ontstaan. Deze blogs beschrijven het prille begin!


Inmiddels ben ik in 2022 naast het vrijetijdsblog gestart met een extra product; >>groepen Groningen. Hieronder vallen de producten >>teamuitje Groningen, >>teambuilding Groningen, >>vergaderarrangement Groningen.

Want naast happy Vibes, beleving en je vrije tijd invullen op een manier die jouw

nieuwe energie brengt, ben ik ook groot voorstander van alles uit die (tegenwoordig zeldzame) live-momenten met het team halen!

Van oorsprong ben ik Leisure Manager dus wat mij betreft komen mijn twee grote favoriete producten op deze site samen.


Tijd voor de onthulling! Wie is de founder en drijvende kracht achter The Wow Effect?

Nice to meet you! Mijn naam is dus Jolanda, maar ik ben eigenlijk al heel lang gewend om te luisteren


naar 'Jo'. Samen met mijn gezin woon ik in de provincie Groningen. Daar waar je die heerlijke Groningse rust en ruimte vindt.


Mijn hele leven lang ben ik al dol op het ontdekken van mooie plekken Nederland. Ik verzamel ze graag zodat ik mensen de beste eropuit tips geef. Zelf ben ik opgegroeid in de mooie stad Groningen. In de buurt van een heel fijn recreatiegebied, Kardinge.

Voor mijn studie Leisure ben ik destijds naar Leeuwarden verhuist. Leeuwarden is vooral bekend als de culturele hoofdstad. Inmiddels heb ik mijn Groningse roots weer opgezocht, ditmaal alleen op het Groningse ommeland. Mijn droom voor later (als ik heel oud ben) is wonen aan zee.


In Leeuwarden heb ik de opleiding Leisure Management (vrijetijdsmanagement) gedaan. Helaas zijn er nog altijd mensen die mij met vragende ogen aankijken als ik dit vertel ''Wat? Bestaat dat?''.

Ik heb hele fijne herinneringen aan de vele interessante zaken die ik er leerde over vrije tijd, events, uitjes en organiseren. Maar ook aan de vele praktische management, beleids- en advieszaken.

De Leisure- en event branche is breed. Ik wordt nog altijd erg blij van het stuk organiseren en verbinden van de mooiste pareltjes. Tijdens mijn afstudeerstage heb ik dan ook samen met de manager (Stichting Promotie Leeuwarden/ VVV) gewerkt aan het opzetten van van een nieuwe tak, bijzondere Friese bedrijfsuitjes.

Na het afstuderen vertrok ik voor een half jaar naar het buitenland. Ik had het idee om bij terugkomst voor mijzelf te beginnen in bijzondere uitjes. Maar bij terugkomst uit het buitenland was het geld op en ging ik fulltime aan het werk. Er kwamen vele andere leuke dingen voorbij. Maar het heeft me nooit helemaal los gelaten.

In 2021 begon ik met bloggen over bijzondere uitjes Nederland en nu in 2022 komen daar dan eindelijk mijn eigen events en uitjes bij. Voor teams en andere groepen.


In mijn vrije tijd ga ik graag eropuit met gezin en bijpassende hippe hond. Een

vriendin van mij had een chihuahua. Die vond ik zooo leuk, ik wou ook een hippe hond. Het liefst een chihuahua. Na overleg thuis werd dat hem niet. Maar toen kwam ik mijn hippe Pip tegen. Pip is een mannetje van inmiddels 10 jaar. Hippe Pip is een mooie mix van 50% chihuahua, 25% Maltezer en 25% Shih Tzu. Pip brengt ons als vanzelf naar de mooiste wandelroutes Nederland.


Hippe Pip is een mannetje die erg graag uit snuffelen en wandelen gaat. Ook al is hij

al wat ouder, hij is nog steeds erg actief. Wij genieten graag van de mooiste wandelroutes Nederland bijvoorbeeld bij het Lauwersmeergebied, Schoorl, of de Groningse Noordkaap. Ook genieten we erg van het wandelen langs de Hollandse kusten, bij de duinen en de mooiste bossen van Nederland.


Ik ben een positieve denker en dol op happy vibes. Vrolijkheid, maar ook alles wat vrolijkheid uitstraalt. Een vrolijk printje, vrolijke kleuren, vrolijke materialen. Mijn lievelingskleur is roze. Veel wat roze is, vind ik erg leuk. Ook ben ik nog steeds dol op glitters en confetti. Een gouden en of tropisch tintje maakt mij ook blij.


Samen van het leven genieten doe ik graag tijdens een bijzonder uitje in Nederland maar ik geniet net zo hard van het strand en de bossen. Tapas, sushi, koffie drinken, een wijntje drinken en een high thea vind ik altijd erg gezellig.


Mijn kernwaarden zijn ontdekken, verbinden, benaderbaar, enthousiast en geluk.

Ik ben dol op mogelijkheden onderzoeken en altijd net even verder kijken dan de rest. Waar de meeste mensen naar links gaan, ga ik vaak het liefste rechts op onderzoek uit. Organiseren, verbinden en lijstjes met mogelijkheden vind ik heerlijk!


Wil je me nog beter leren kennen? Het werkt altijd fijner als je het gevoel hebt dat je elkaar al een beetje kent;-). Mijn zakelijke Instagram is >>The Wow Effect Events. Wil je meer weten over mijn privé eropuit tips in het mooie Nederland? Volg mij dan via Instagram op thewoweffect.nl.

Mijn specialiteit is Groningse teamuitjes, teambuilding Groningen en vergaderarrangementen Groningen. Wil jij met een groep genieten van het Groningse? Bekijk de mogelijkheden via de >>Groepen Groningen pagina.


Wil jij samenwerken met het eropuit in Nederland blog van The Wow Effect? Ik ben dol op mooie plekken Nederland, bijzondere uitjes en op vakantie in Nederland. Ik geloof in de kracht van beleven om opgeladen en energiek te blijven. Stuur gerust een DM via Instagram of mail mij op jo@thewoweffect.nl.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page