WOW, wie is nou die Jo?

Bijgewerkt op: 1 jul 2021

In de bovenstaande blogs op de about The Wow Effect pagina, heb je gelezen over Waarom The Wow Effect en hoe is The Wow Effect ontstaan. Happy Vibes, beleving en je vrije tijd invullen op een manier die jouw nieuwe energie brengt.

Wie is het gezicht achter vrijetijdsplatform The Wow Effect?

Vrijetijdsblogger Jolanda


Mijn naam is dus Jolanda, maar ik ben eigenlijk al heel lang gewend om te luisteren

naar 'Jo'. Samen met mijn gezin woon ik in het noorden van Nederland. Daar waar je nog relatief veel rust en ruimte hebt.


Mooie plekken Nederland

Yesss! Nederland heeft vele mooie plekken. Ik ben opgegroeid in de mooie stad Groningen. In de buurt van een heel fijn recreatiegebied, Kardinge.

Voor mijn studie ben ik destijds naar Leeuwarden verhuist. Leeuwarden is vooral bekend als de culturele hoofdstad. Inmiddels heb ik mijn Groningse roots weer opgezocht, ditmaal alleen op het Groningse ommeland. Mijn droom voor later is wonen aan zee.


Leisure Management

In Leeuwarden heb ik de opleiding Leisure Management (vrijetijdsmanagement) gedaan. Helaas zijn er nog altijd mensen die mij met vragende ogen aankijken als ik dit vertel ''Wat? Bestaat dat?''.

Ik heb hele fijne herinneringen aan de vele interessante zaken die ik er leerde over de vrijetijdstheorie. Maar ook vele management, beleids- en advieszaken. De vrijetijdsbranche is breed. Denk aan recreatie, toerisme, evenementen, kunst- en cultuur en city- en regiomarketing. Het is een hele belangrijke branche voor de Nederlandse economie maar vrijetijdsbeleving is vooral erg belangrijk voor ons als mensen. Kiezen voor voldoende echte vrije tijd en die op een voor jouw juiste manier invullen levert je veel op. Wat mij betreft mag hier best meer over gedeeld worden. Hier houdt ik mij op dit vrijetijdsplatform graag mee bezig;-)


Hippe hond


Een vriendin van mij had een chihuahua. Die vond ik

zooo leuk, ik wou ook een hippe hond. Het liefst een chihuahua. Na overleg thuis werd dat hem niet. Maar toen kwam ik mijn hippe Pip tegen. Pip is een mannetje van bijna 9 jaar. Hippe Pip is een mooie mix van 50% chihuahua, 25% Maltezer en 25% Shih Tzu. Pip brengt ons als vanzelf naar de mooiste wandelroutes Nederland.


Mooiste wandelroutes Nederland

Hippe Pip is een mannetje die erg graag uit snuffelen en wandelen gaat. Ook al is hij

al wat ouder, hij is nog steeds erg actief. Wij genieten graag van de mooiste wandelroutes Nederland bijvoorbeeld bij het Lauwersmeergebied, Schoorl, of de Groningse Noordkaap. Ook genieten we erg van het wandelen langs de Hollandse kusten, bij de duinen en de mooiste bossen van Nederland.


Happy vibes

Ik ben een positieve denker en dol op happy vibes. Vrolijkheid, maar ook alles wat vrolijkheid uitstraalt. Een vrolijk printje, vrolijke kleuren, vrolijke materialen. Mijn lievelingskleur is roze. Veel wat roze is, vind ik erg leuk. Ook ben ik nog steeds dol op glitters en confetti. Een gouden en of tropisch tintje maakt mij ook blij.


Samen van het leven genieten

Samen van het leven genieten doe ik graag tijdens een bijzonder uitje in Nederland maar ik geniet net zo hard van het strand en de bossen. Tapas, sushi, koffie drinken, een wijntje drinken en een high thea vind ik altijd erg gezellig.


Kernwaarden

Mijn kernwaarden zijn ontdekken, verbinden, benaderbaar, enthousiast en geluk.

Ik ben dol op mogelijkheden onderzoeken en altijd net even verder kijken dan de rest. Waar de meeste mensen naar links gaan, ga ik vaak het liefste rechts op onderzoek uit. Organiseren, verbinden en lijstjes met mogelijkheden vind ik heerlijk!


Wil je me nog beter leren kennen? Volg me dan Instagram thewoweffect.nl

Vrijetijdsondernemer en samenwerken?


Kan jouw accommodatie, uitstapje, beleving, event, dorp of vrijetijdsonderneming wel wat extra positieve aandacht gebruiken? Mail mij op jo@thewoweffect.nl of stuur een DM via Instagram. Wie weet, kunnen we samen wat extra inspiratieshots het land in sturen! Een media kit volgt in de toekomst.

111 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven