top of page

Eropuit; de vrijetijdstrends van 2022

Bijgewerkt op: 25 apr. 2022

Wat zijn in 2022 de belangrijkste vrijetijdstrends in Nederland? Al eerder verscheen

het overzicht met de >>vakantietrends 2022. Wat zijn vervolgens de trends vrijetijdsbesteding? Wat doen wij Nederlanders dit jaar wanneer we op vakantie zijn en/of genieten van onze vrije momenten?

Ontdek dé 7 vrijetijdstrends van 2022. Waar ga jij dit jaar optimaal van genieten?


Heb jij moeite om te genieten van je eigen vrijetijd? Train dan je >>vrijetijdsmindset. Leer ook om bewust bezig te zijn met je eigen vrijetijdskeuzes!


Tijdens een dagje uit Nederland kiezen wij dit jaar voor gezond beleven. Sinds de coronapandemie zijn we ons er massaal van bewust dat onze gezondheid belangrijk is. Een goede gezondheid beschermt ons en biedt preventie. We willen steeds meer gezond eten maar ook gezond eropuit.

Gezonde uitjes winnen aan populariteit.

Bij bewust beleven tijdens een dagje uit kun je denken aan een pluktuin. Een heerlijk ontspannen bezoek aan een fruit pluktuin of groente pluktuin. Ontdekken over de herkomst van ons voedsel. Heerlijk buiten, genieten met al je zintuigen. En het fijne is, bij thuiskomst is het lekker nagenieten van je dagje uit!

Een gezond dagje uit in Nederland plannen? Bekijk dan het overzicht: tips voor een dagje uit Nederland met een gezonde twist.


Ook duurzame uitjes hebben te maken met bewust beleven en bewuste keuzes maken. Een maatschappelijk verantwoord uitje voelt tegenwoordig gewoon veel beter.

Klimaatproblemen, het milieu, de plasticbult en meer. Het nieuws is er regelmatig vol mee. Met zijn allen zijn wij ons steeds meer bewust dat bij alles wat wij doen en dat het allemaal ook een gevolg heeft. Steeds meer levensgenieters willen op een bewuste en duurzame manier genieten van hun vrijetijdsbesteding.

Vrijetijdsondernemers spelen hier steeds meer op in door duidelijk aan te geven wat zij doen aan duurzaamheid.

Duurzaam op vakantie is ook één van de vakantietrends van 2022.En als we er dan voor kiezen om een dagje uit te gaan, dan gaan we het liefst voor unieke uitjes in Nederland. Nu het weer makkelijker is om te kiezen voor een dagje uit in Nederland, kiezen we sneller voor een uniek uitje. We zijn massaal op zoek naar pareltjes van Nederland. Bekijk de >>leukste uitjes van The Wow Effect gemakkelijk via eropuit en dan klik je op de gewenste provincie.


The Wow Effect is van oorsprong een Groningse eropuit specialist. Wist jij al dat groepen via The Wow Effect >>een groepsuitje Groningen kunnen boeken?

Wil jij op de hoogte blijven van unieke groepsuitjes Groningen? Volg dan >>The Wow Effect Events op Instagram.Waar vind je onontdekte mooie plekken Nederland? Een kwestie van goed zoeken en de juiste blogs volgen;-). Sinds de coronapandemie zijn we dol op mooie plekken Nederland. Maar liefst niet die mooie plekken waar de massa al aanwezig is. We waarderen rust en ruimte om ons heen.

Wat zijn nou die pareltjes van Nederland?

Één fijne tip, kijk eens naar een >>dagje uit provincie Groningen. Deze provincie is nog niet zo populair en barst van de mooie plekken, avonturen en die typisch Groningse rust en ruimte.


Een persoonlijke beloning; een heerlijk verwenuitje Nederland. Het was een heftige tijd en het is nog steeds een heftige tijd. Soms wil jezelf opladen met een luxe uitje Nederland die in het teken staat van persoonlijke verwennerij. Een dagje kuuroord en speciale verwendag vol behandelingen en meer. Waar ga je heen voor een heerlijk luxe uitje vol verwennerij? Denk eens aan >>Domburg Zeeland. Een heerlijk heilzame plek en dé oudste badplaats aan de Walcherse kust.Een 'over de top uitje Nederland'. Worden we steeds Amerikaanser in Nederland? Ja,

er komen steeds meer 'Amerikaanse trekjes' deze kant op. Soms wil je gewoon intens en extreem beleven. Prikkel al onze zintuigen, bijvoorbeeld met één bepaald thema. In Nederland zie je al steeds meer restaurants en/of andere horecazaken voorbij komen met een heerlijk vrolijke 'over de top' beleving. Denk aan alles in jungle stijl of alles heerlijk roze goud luxe. Ook andere vrijetijdsbedrijven gaan beetje bij beetje zorgen voor een intense beleving. Ontdek in dit blog meer over de >>horecatrends 2022.We blijven massaal genieten van buitenuitjes als wandelen en fietsen. Al eerdere

verscheen er een speciaal blog over >>vrijetijdstrend wandelen in Nederland. Inclusief een aantal handige motivatieredenen wandelen voor diegenen die dat nodig hebben. Wandelen bij mooie plekken Nederland blijft nog even.

Daarnaast gaan we dit haar ook steeds meer fietsen in Nederland. Er verschijnen ook steeds meer toffe inspiratieberichten over fietsknooppunten, nieuwe fietspaden en bijvoorbeeld de speciale kinderfietsroute.


Lees ook eens het blog van Anja: Leukste fietsroutes Nederland.


Om The Wow Effect in vrijetijdsbesteding te behouden, is afwisseling belangrijk. Wil jij buiten eropuit en een keer wat anders doen dan wandelen en fietsen in Nederland? Bekijk dan het overzicht >> bijzondere buitenuitjes Nederland. Voor de leukste dagjes uit buiten inspiratie.


Van welke vrijetijdstrend ga jij in 2022 optimaal genieten? Laat onderaan deze pagina gerust een reactie achter. Wil je deze vrijetijdstrends later nog eens gemakkelijk nalezen? Pin dan gemakkelijk de afbeelding op je eigen Pinterest bord.

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page